• İstanbul21 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ADAYI ÇAT GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ
02 Mart 2019 Cumartesi 11:17

BAŞKAN ADAYI ÇAT GÜCÜMÜZÜ HALKIMIZDAN ALIYORUZ

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat yoğun bir tempo içerisinde sürdüğü seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği ev toplantıları ile vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Misafir oldukları evlerde yaptıkları toplantılarda yeni dönemde Seydişehir’e kazandıracakları hizmetler hakkında halka bilgi verdiklerini ve yerel seçimler için destek istediklerini söyleyen Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat bizleri evlerine misafir ederek sıcak bir ortamda samimi bir şekilde karşılayan, bir bardak çayla gönüllerimizi ısıtan hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Onların heyecanlı olduğunu görmek şahsımın ve birlikte yol yürüdüğümüz arkadaşlarımın çalışma azmini daha da artırıyor. Hayatta insanın verdiği emeğin karşılığını almasından başka güzel hiçbir şey olamaz. İnşallah seçim çalışmalarımızda vermiş olduğumuz emeklerin karşılığını da değerli hemşerilerimin sandıkta vereceğine canı gönülden inanıyorum. Çünkü biz birlikte başaracağına inanan insanlardan oluşan bir ekibiz. Bir işe başlarken önce inanmak, sonra da başarmak için mücadele etmek gerekir. Bizler inandık ve başarmak için mücadele ediyoruz. Önce yüce Allah’ın izni, sonra da hemşerilerimizin desteğiyle 31 Mart akşamı sandıkta alacağımız başarılı sonuçlarla Seydişehir İttifakının zaferini ilan edeceğiz dedi.

 

Biz birileri gibi gücümüzü başka bir yerlerden almıyoruz. Biz gücümüzü direk olarak Seyyid Harun Veli diyarının gönlü güzel insanlarından alıyoruz diyen Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat halkın gücüne inanmayarak başka güçlerin arkasına sığınarak yola çıkanlara halkımız gerekli cevabı sandıkta verecektir. Halkın gücünün önünde hiçbir kuvvetin durması mümkün değildir. İstedikten sonra Allah’ın izniyle halkımızın başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Halkımız tercihini kimden yana kullanırsa, Seydişehir’imizi kime emanet etmek isterse başımızın üstünde yeri vardır. Ben bu güzel şehri ve insanlarını seviyorum. Onlar için mücadele etmeyi, yüzlerini güldürecek hayırlı işler yapmayı ve her zaman halkımızla iç içe olmayı tercih eden bir insanım. Bizim amacımız daha güzel bir Seydişehir içindir. Makamlar gelip geçicidir. Fakat bu mübarek şehir mahşere kadar kalıcıdır. Belediye başkanlığı görevim boyunca bu amaç doğrultusunda hizmet etmenin gayesinde oldum. Aynı şekilde yeni dönemde de şehrimizin yararına olacak hizmetleri hayata geçirmek için yeniden görece talip oldum. Takdir ve tercih ederseniz oylarınıza ve Seydişehir’imizi birlikte yönetmeye yeniden talibim dedi.

Bu haber toplam 783 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim