• İstanbul18 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ADAYI ÇAT TÜM HEMŞERİLERİMİN OYUNA TALİBİM
02 Mart 2019 Cumartesi 10:38

BAŞKAN ADAYI ÇAT TÜM HEMŞERİLERİMİN OYUNA TALİBİM

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat seçim çalışmaları kapsamında taşra mahallelere ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla buluşmaya ve 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli idareler seçimleri için destek istemeye devam ediyor.

Beraberindeki kalabalık heyet ile birlikte Seydişehir Merkeze Bağlı Gölyüzü, Kumluca, Kuran, Kavak ve Gökçehüyük Mahallesini ziyaret ederek yerel seçim çalışmalarını sürdüren Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemize bağlı tüm mahallelerimize giderek seçim çalışmalarımızın ilk turunu tamamlamış bulunmaktayız. Ziyarette bulunduğumuz mahallelerde değerli hemşerilerimin gösterdiği yoğun ilgi ve alaka beni ve ekip arkadaşlarımı son derece memnun etmektedir. Hemşerilerimize Belediye Başkanlığım dönemin de ve yeni dönemde Seydişehir’e yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatarak kendilerinden destek istiyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında, bir takım çevrelerin seçim çalışması için gittiği bazı mahallelerde, Bağımsız aday olduğumdan dolayı Seydişehir’e bir katkı sunamayacağımı iddia ederek, şahsımı halkımızın gözünde güçsüz duruma düşürmeye yönelik söylemlerde bulunduğunu duymak bizleri son derece üzmüştür. Bu tür yanlış söylemlerle insanların kafasını bulandırmaya yönelik girişimler hiç hoş karşılanacak bir şey değildir. Her şeyden önce dürüst ve ahlaklı siyaset yapmakta yarar vardır. Kaldı ki geçmişte muhalif partiye mensup bir belediye başkanı olmama rağmen söz verdiğimiz hizmetlerden daha fazlasını şehrimize kazandırdığımız gerçeğini görmezden gelmek mümkün değildir dedi.

İstemesini bildikten sonra hiçbir şeyin hizmet etmeye engel olamayacağını, ortaya konacak gerçek azim ve kararlılıkla yapılmak istenen her türlü hizmetin gerçeğe dönüşebileceğini söyleyen Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat her kesimden insanın başkanı olma gayesiyle çıktığımız hizmet yolunda, siyasi görüşü ne olursa olsun tüm hemşerilerimizin oyuna talibim. Görevde olduğumuz süre zarfında hemşerilerimize karşı hiçbir zaman şu partiye, bu partiye mensup diyerek ayrımcılık yapmadım. Benim siyaset anlayışımın temelinde belli bir partiye mensup olanlara değil, her kesimden insana eşit mesafede samimi bir şekilde hizmet etme anlayışı vardır. Halkımızdan gelen yoğun talep doğrultusunda farklı partilere mensup arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde gönül ittifakını kurarak bağımsız aday oldum. Hemşerilerimiz teveccüh gösterip bize inanır, tercihini bizden yana kullanarak Seydişehir’in hizmetkârı olmak yetkisini bize verirse görevimin sonuna kadar hiçbir partiye katılmayacağım. Bağımsız belediye başkanı adayı olarak çıktığım yolu, bağımsız belediye başkanı olarak, şehrime en güzel şekilde hizmet etmenin çabası içerisinde olma inancıyla tamamlayacağım dedi.

Bu haber toplam 798 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim