• İstanbul21 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ADAYI ÇAT’IN DAVETİNE HALKTAN YOĞUN İLGİ
09 Mart 2019 Cumartesi 10:12

BAŞKAN ADAYI ÇAT’IN DAVETİNE HALKTAN YOĞUN İLGİ

Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat’ın sosyal medya üzerinden yaptığı davete kayıtsız kalmayan yüzlerce vatandaş Seçim Koordinasyon Merkezi önüne akın etti.

Cumartesi akşamı saat 21:30’da Seçim Koordinasyon Merkezimizde seçim çalışmalarımız hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir’’ şeklindeki çağrısına uyan yüzlerce vatandaş tarafından alkışlarla ve sloganlarla Seçim Koordinasyon Merkezi önünde karşılanan Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat coşkulu kalabalığa karşı yaptığı konuşmada; her zaman yüz güzelliklerinin yanında gülümsemeleri ile yaşattıkları sevgiyle bizleri heyecanlandıran, mutlu eden cesaretlendiren gönül dostlarım hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Sizlerden aldığımız güç ve destek ile Seydişehir ittifakını kurduğumuz arkadaşlarımızla birlikte bağımsız belediye başkan adayı olarak çıktığımız yolda her gün daha çok artan desteğinizle bizleri çok mutlu ediyorsunuz. Bugün çağrımıza uyarak davetimize icabet ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum dedi.

Konuşması esnasında vatandaşlar tarafından dik dur eğilme Seydişehir seninle sloganıyla konuşması sık sık kesilen Bağımsız Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat bizler bugüne kadar sadece yüce Allah’ın huzurunda eğildik. Halkımızın iradesinden başka hiçbir iradeyi tanımadık. Bazı muhteremler çıkmış Bağımsız aday hiçbir hizmet yapamaz diye sağda solda konuşarak halkımızın kafasını karıştırmaya yönelik sözler sarf ediyorlarmış. Merkezi hükümet para göndermezmiş, belediye meclisimiz olmadığı için başka partilerden seçilen meclis üyeleri bağımsız belediye başkanını çalıştırtmazmış. Böyle yalan ve iftira kokan söylem olamaz dedi.

2009- 2014 yılları arasında şerefle yaptığım Seydişehir belediye başkanlığı görevim boyunca İller bankasından her ay gönderilen ödeneği son kuruşuna kadar aldım diyen Seydişehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat, dönemimizde yaptığımız hizmetleri de bu gelen para ile yaptım. Meclis üyeliğine aday olan kardeşlerimizin hepsi bu şehrin evlatlarıdır. Şehrimiz için yapacağımız faydalı bir hizmete hangi bir belediye meclis üyesi arkadaşımız hayır diyecektir. Bu yalan sözler onları da töhmet altında bırakmaktır.. Birilerinin tamamen iftara kokan sözlerle halkı yanıltmaya yönelik aslı astarı olmayan ifadelerde bulunması hiç yakışık almamıştır. Korkunun ecele faydası yoktur. Hiç telaş etmeye gerek yoktur. Halkımız en doğru kararı 31 Mart’ta sandıkta verecektir. Belediye Başkan adayları olarak bizlerin yapması gereken şey halkımızın verdiği karara saygı duymaktır. Bu seçim yaşadığı şehre hizmet etmek isteyenlerin göreve talibim diyerek yola çıktıkları bir yarıştır. Bu yarışı da ahlaklı ve dürüst bir şekilde yürütmeliyiz. Çünkü seçimler gelir geçer. Bu şehrin insanları olarak hepimiz birbirimizin yüzüne bakacağız. İnşallah halkımızın desteği ile sandıktan zaferle çıkararak birlikte başaranlardan olacağız dedi.

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim