• İstanbul15 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN ERKOYUNCU: ÜRETMEYE VE ÜRETİCİYE DESTEK OLMAYA DEVAM ETMEK GAYRETİ VE TEMENNİSİYLE MİLLETİMİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM
31 Aralık 2022 Cumartesi 10:52

BAŞKAN ERKOYUNCU: ÜRETMEYE VE ÜRETİCİYE DESTEK OLMAYA DEVAM ETMEK GAYRETİ VE TEMENNİSİYLE MİLLETİMİZİN YENİ YILINI KUTLUYORUM

 

Türkiye’de şeker üretimi ile birlikte tarım ve gıdaya da yön veren Konya Şeker’in, 2023 yılında da hem kampanya dönemi olarak, hem de genel gıda tedariki anlamında 2022 de olduğu gibi yine tempolu bir yıl yaşaması beklendiği bildirildi.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, bir yeni yıl mesajı yayınladı.

Ülke için, Aziz Türk Milleti için üretmeye ve üretime katkı vermeye devam edeceklerin altını çizdiği yeni yıl mesajında Başkan Ramazan Erkoyuncu, şunları söyledi:

“2022 yılında Türkiye’mizin daha çok üreten, daha müreffeh bir ülke olması için üreticilerimizle beraber çok mücadele ettik. Aziz milletimize bir nebze katkımız olmuşsa ne mutlu bize.

Bu güzel vatanın kalkınması, büyümesi adına eksik kaldığımız ne varsa, bu yeni yılda onları tamamlama gücü ve heyecanını yaşamak en büyük arzumuzdur.

Önümüzdeki yüzyılın, ülkemizin gücüne güç katacak yıllar olması için, üretmeye ve üreticiye destek olmaya devam etmek gayreti ve temennisiyle milletimizin yeni yılını kutluyor,

2023'ün hepimize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.”

Bu haber toplam 1557 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim