• İstanbul16 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, 98/4 TERTİP MEHMETÇİKLERLE BULUŞTU
08 Eylül 2018 Cumartesi 10:19

BAŞKAN TUTAL, 98/4 TERTİP MEHMETÇİKLERLE BULUŞTU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geleneksel hale getirdiği asker yemeğinde 98/4 tertip asker adayları ile birlikte yemek yedi.

 

Adile Baysal Kültür ve Sanatevinde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Zabıta Müdürü Yunus Uyar ve Mehmetçikler katıldı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçede 98/4 tertip birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettar" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti.

 

Bizim iki kutsal değerimizi vardır diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Biri imanımızın ana kaynağı Kuran-ı Kerim, diğeri ise özgürlüğümüzün ana kaynağı olan bu vatan toprakları üzerinde dalgalanan bayrağımızdır. Size bu iki kutsal emaneti vererek yolcu edeceğiz” dedi.

 

Dünyanın hiç bir yerinden bizim ülkemiz gibi bir ülke yok askerini şenlikle uğurlayan diyen Başkan Tutal; gerekirse bu topraklar için canını vereceksin şehit olacaksın, düğün yapar gibi şenlikle gideceksin. Böyle bir kültüre, geleneklere sahip bir milletin evlatlarıyız. Bizim düşmanımız çok, dünyanın en güzel yerinde yaşıyoruz Türkiye’de. Türkiye’nin en güzel yerlerinden, en güvenilir yerlerden bir tanesi de Seydişehir’dir. Bu bir vatan nöbeti ,Anadolu’da insanların malı , canı, namusu güvende olabilmesi için vatani görevimizi yerine getirmemiz gerekiyor. Yapılan görevin her alanı kutsaldır. Ayağınıza taş değmesin, bu kutsal vatani görevinizi sağ salim yaparak annenizin, babanızın yanınıza dönmenizi Allah nasip etsin. Biz her zaman Seydişehir Belediyesi olarak yayınızdayız. Hayırlı teskereler diliyorum ”dedi.

 

Program sonunda Başkan Tutal , askere gidecek olan Mehmetçiklere hediyelerini takdim ederken günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Bu haber toplam 902 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim