• İstanbul13 °C
  • Ankara6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, BASIN MENSUPLARINI SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİNDE AĞIRLADI
14 Ocak 2023 Cumartesi 14:25

BAŞKAN TUTAL, BASIN MENSUPLARINI SEYDİ ŞİFA TERMAL TESİSLERİNDE AĞIRLADI

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla Seydi Şifa Termal Tesislerinde düzenlediği programda, gazetecilerle bir araya geldi.

Başkan Tutal, basın mensuplarını Seydi Şifa Termal Tesislerinde ağırlayarak kendilerine günün anısına hediye takdim etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü geleneksel olarak kutladıklarını ifade eden Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam, Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ilçede görev yapan basın mensuplarına vermiş olduğu değerden dolayı teşekkür etti.

Demokratik bir ülkenin gelişmesi, aynı zamanda şeffaf olması için basının önemli olduğunu ifade eden belediye Başkanı Mehmet Tutal ise, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzde beraber olmak, birlikte kutlamak istedik. Öncelikle 10 Ocak Gazeteciler Bayramınızı kutluyorum.

8 yılımızı tamamladık. Seydişehir eğitim seviyesi kültür seviyesi yüksek olan bir ilçe. Böyle kültür seviyesi yüksek olan bir ilçenin basını da güçlü olur. Bizim ilçemiz de güçlü bir basın ve STK yapısına sahiptir.

Böyle bir ilçeye hizmet etmek bizler için gurur kaynağıdır. Yerine göre bizim göremediğimizi görme noktasında tutamadığımızı tutma noktasında bizim gören gözümüz tutan elimiz oldunuz. Zaman zaman sizlerle istişare ediyoruz. Zaman zaman öğüt almamız gereken bir şey varsa faydalanıyoruz. Bunlarda bizim için bir rehber statüsünde olan konular. Belediyecilik anlamında toplumda ne konuşulduysa termalinden, yaşlı bakım evine, can dostlarımızın barınağına kadar ne konuşuldu ise başladık bir kısmını bitirdik, bir kısım projelerimiz devam ediyor. En önemli projelerimizden biri termal oldu. Bunun da mutluluğunu yaşıyoruz.

Basın gerçekte bir ülkenin gözü, kulağı her şeyi. Özellikle bu çağda iletişim çağında artık basının birinci güç olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir ülkede birlik, beraberliğin, kardeşliğin, nizamın oluşması için başta basının o toplumun farklı düşünce tarzlarını birlik, beraberlik ve kardeşliğe davet etmesi gerekir. Her hangi bir dışlamaya, herhangi bir ayrımcılığa yer vermeden. Görüş ve düşünceleriniz bizim için önemli. Gücümüz nispetinde basın mensuplarına yerel gazetelerimize yardımcı olacağız. Ben 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlıklı günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmalarını ardından sona eren programda Başkan Tutal, basın mensuplarına günün anısına fotoğraf çekildi.

tutal-agirladi-2.jpg

Bu haber toplam 1301 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim