• İstanbul13 °C
  • Ankara6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL; “BİSİKLET YOLU YAPIMINA ÖNEM VERİYORUZ”
12 Ekim 2020 Pazartesi 08:51

BAŞKAN TUTAL; “BİSİKLET YOLU YAPIMINA ÖNEM VERİYORUZ”

 

Seydişehir Belediyesi ilçe genelinde 25 Bin metrekarelik bisiklet yolu projesi hedefinin ilk 2 etabını oluşturan 7 Bin 200 metrekarelik bisiklet yolu çalışmasını tamamladı.

 

Kırsal ve merkez mahallelerde de asfaltlama çalışmalarına devam eden ekipler 2020 yılı içerisinde 480 Bin m² sıcak ve soğuk asfalt çalışması gerçekleştirdi.

 

Başkan Tutal, ekiplerin ilçe genelinde yapılan asfaltlama çalışmalarına devam ederken yeni bisiklet yolları çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti.

 

Şehit Muhsin Kiremitçi Caddesinde bisiklet yolu çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “ geçtiğimiz yıllarda Alaylar 2 Mahallesi Atatürk Caddesi güzergahında bulunan 6 bin metrekarelik Etibank yolunda bisiklet yolu yapım çalışmalarımızı tamamladık. Şehit Muhsin Kiremitçi Caddemizde yapmış olduğumuz asfaltlama çalışmaları kapsamında Bin 200 m² yolumuzda bisiklet yolu çalışmalarımız devam ediyor. İlçe genelinde şu ana kadar toplamda 7 Bin 200 m² lik bisiklet yolu çalışmamız var” dedi.

 

Özellikle pandemi döneminde toplu taşımada oluşabilecek sağlık riski nedeniyle bisikletle seyahat etmenin son derece önem kazandığını kaydeden Başkan Tutal;” yaptığımız yol çalışmalarımızda bisiklet yollarının yapımına büyük önem veriyor ve bisiklet yollarının yapımına özen gösteriyoruz. Alt yapı ve asfaltlama çalışmalarımıza bu yönde devam ediyoruz. Sağlıklı yaşam ve gençlerimizi bisiklet kullanımına teşvik etmek amacı ile bisiklet yollarımızın yapımına devam edeceğiz. Bütün hemşehrilerimize sağlıklı yaşam sürmeleri için spor yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Şehrimizi parklar, fitness alanları, semt sahaları, voleybol sahaları ve bisiklet yolları ile donatıyoruz" dedi.

Bu haber toplam 907 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim