

BAŞKAN TUTAL, “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Seydişehir Belediyesi SEYPAŞ çalışanlarının Nisan ayı maaşları bayram öncesi hesaplarına yatırılacak.
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belediye çalışanlarının Nisan ayı maaşlarının, Ramazan Bayramı öncesi ödeneceğini kaydetti.
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ramazan Bayramı öncesinde SEYPAŞ A.Ş bünyesinde çalışan personelin ihtiyaçlarını karşılamaları açısından böyle bir çalışmaya karar verdiklerini kaydetti.
Başkan Tutal ”Seydişehir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu vesile ile bir kez daha, değerli mesai arkadaşlarımın aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günlerde harcama yapmaları için maaşlarını 15 gün erkene çektik. Tüm çalışanlarımıza hayırlı bayramlar dileklerimi iletiyor. Aileleri ile birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum “ifadelerini kulandı.

- Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliğine Dr. Sinan Akbulut Atandı…
- Konya’nın Yeniden Ayağa Kaldırdığı Habib-i Neccar Camii Açılışa Hazır..
- Saadet Partisi’nden Seydişehir Postası’na Nezaket Ziyareti...
- İSTANBUL'DA DÜZENLENEN KONYA TANITIM GÜNLERİNDE SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ STANT AÇTI
- SEYDİŞEHİR HEYETİ SİLAH FABRİKALARINI GEZDİ
Haber Yazılımı: CM Bilişim












