• İstanbul16 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, BİZ HER ZAMAN DEVLETİN KURUMLARI OLARAK YANINIZDAYIZ
26 Ekim 2018 Cuma 14:32

BAŞKAN TUTAL, BİZ HER ZAMAN DEVLETİN KURUMLARI OLARAK YANINIZDAYIZ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 52 yaşındaki inşaat ustası kanser hastasını evinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ulukapı Mahallesinde ikamet eden 52 yaşındaki kanser hastası Şeref Kaya'yı hasta yatağında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Tutal'ı karşısında gören Kaya, yatağından doğrularak Başkanım sen beni ziyaretemi geldin diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

İlaç alımı için Konya’ya gidip geldiğini , ama gidip gelirken arabası olmadığı için sorun yaşadığını kaydeden Kaya , Başkan Tutal'ın "sen bize neden haber etmedin. Haber etseydin biz seni götürürdük " demesi üzerine duygusal anlar yaşandı.

Göreve geldiğimiz süreden itibaren hasta ve yaşlılarımız için hasta araçları tahsis ettik diyen Başkan Tutal; belediyemiz olarak biz iki araç tahsis ettik. Birisi yatalak hastalarımız için, diğeride yaşlı olup araba kullanamayanlar veya senin durumunda olan kardeşlerimizin hastaneye götürülüp muayene ettirilmesi ve tedavilerinin yaptırılması için.İlaç zamanında bir gün önceden bize haber verin. Biz seni götürelim ne zaman tedavin bitti , çıkış yapacaksın o zamanda getirelim” dedi.

Emeklilik konusunda sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Şeref Kaya ve Eşi ; Başkanım bizim emekli aylığımız başlasa ben eşime bakıyorum zaten. Sadece parasal konuda sıkıntı yaşıyoruz. Siz bize bu konuda yardımcı olun. Elimizden tutun . Bizim durumumuzu ancak siz anlar , siz elimizden tutarsanız bizi kurtarırsınız.Bizim bir sıkıntımız yok. Bizim maddi bir sıkıntımız var. Benden bir şey isteyince alamayınca benim içim sızlıyor “dedi.

Allah hepimizi faklı farklı imtihan ediyor diyen Başkan Tutal; bizleri hastalıkla, aşırı sağlıkla ve güç vererek imtihan ediyor. Bu gücü nerede kullanacak hayır işte mi ? şer işte mi kullanacak diye. Hastalık veriyor sabredecek mi? isyan mı edecek diye. Hepimizin imtihanı ayrı. Sabredeceğiz. Moralimizi bozmayacağız. İnşallah biz sizin talebinizin takipcisi olalım. Allah yardımcınız olsun. Zorlu bir hastalık. Ama insanın bu hastalıktan kurtulabilmesi için inanması lazım. Moralini bozmadan iyileşeceğim diye kendine inanacaksın. Sağlık noktasında şükürler olsun Avrupa ülkelerinden iyi durumdayız . Gerek devletin kurumları hastanelerimizle, gerek Belediyemiz olarak biz her zaman yanınızdayız.” dedi.

Şeref Kaya; Başkanım Allah’a şükrediyorum. Benden daha kötü olanlar var. Şükür Ben çok çok iyiyim. Allah devletimizden sizlerden razı olsun. Allah yardımcınız olsun “diyerek Başkan Tutal’a dua etti.

Bu haber toplam 804 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim