• İstanbul7 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, ÇALIŞMA ARKADAŞINI ÖDÜLLENDİRDİ
24 Ekim 2020 Cumartesi 10:10

BAŞKAN TUTAL, ÇALIŞMA ARKADAŞINI ÖDÜLLENDİRDİ

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, özveriyle çalışan personelini makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

 

Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde cenaze nakil işlemlerinde görev yapan çalışma arkadaşı İbrahim Güvercin’i hizmetlerinden dolayı makamında ağırlayarak teşekkür plaketi takdim etti.

 

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeli İbrahim Güvercin ise Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a göstermiş olduğu incelikten dolayı teşekkür ederek, hizmet için telefonun 24 saat açık olduğunu kaydetti.

 

Azimli ve gayretli çalışmalarından dolayı Güvercin’e teşekkür eden Başkan Tutal şunları kaydetti;“ Özellikle salgın sebebiyle özverili ve gayretli bir çalışma sergiledi çalışma arkadaşımız İbrahim Güvercin. Kendisi 24 yıldır belediye personelimiz olarak cenaze nakil hizmetlerinde Seydişehir’de mesai kavramı gözetmeksizin hizmet veriyor. Azimli ve gayretli bir arkadaşımızdır. Çalışmaları ve davranışları ile herkesin takdirini kazanmış birisidir. Bu azimli ve gayretli çalışmalarından dolayı çalışma arkadaşımız İbrahim Güvercin’e toplu sözleşme özlük hakları gereği bir maaş “üstün başarı primi” ile ödüllendirerek plaket takdim ettik. Kendisine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim