• İstanbul15 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZIN MAAŞLARINA BÜYÜK ARTIŞ SAĞLADIK
23 Eylül 2023 Cumartesi 11:03

BAŞKAN TUTAL, ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZIN MAAŞLARINA BÜYÜK ARTIŞ SAĞLADIK

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye bünyesinde çalışan mesai arkadaşları ile bir araya geldi.

 

Başkan Tutal, 9 yıl boyunca azim ve gayretle çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü binasında çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Başkan Tutal, “gece gündüz demeden özveriyle, gayretle ve azimle vatandaşlarımız için mücadele eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

Sadece fiziki çalışmalar değil, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini de ilçemize kazandırdık. Yaşlı bakım merkezi, gençlik merkezleri, emekliler lokali, üreten kadınlar pazarı, kafem, kültür evi, kent müzesi gibi birçok hizmeti hayata geçirirken diğer yandan da festivallerle, şölenlerle, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle ilçemize ilkleri yaşattık, yeni projeler de üretmeye devam ediyoruz. Tüm bu çalışmalar hayata geçirilirken de sizlerin desteğini her zaman yanımızda hissettik, bizler de bugüne kadar sizlerin alın terinizi kurumadan, emeğinizin karşılığını vermeye gayret ettik. Daha önceden sizlerin ücretlerinde Asgari ücret üzerinde düzenlemeler yapmıştık. Bu yıl da yeniden bir iyileştirme yaparak imkanlarımızı zorlayarak en üst seviyede iyileştirme yaptık.

 

Seydişehir Belediyesi SEYPAŞ bünyesinde çalışan işçilerimize ortalama % 80 zam yaparak işçimizin en düşük maaşını ek ödemeler ve ikramiyeler dahil 18.880 liraya yükselttik. Belediye bünyemizde çalışan işçilerimize ise ortalama %45 oranında iyileştirme yaptık. Güle güle harcasınlar” ifadelerini kullandı.

 

Seydişehir’e hizmet etmek bir ibadettir diyen Başkan Tutal “Seydişehir’in kadim insanlarına hizmet etmek bizler için ayrıcalıktır. Çünkü Seydişehir’e hizmet etmek ibadettir ve herkese nasip olmaz. Sizler, bu şehre hizmet ederek önemli görev üstleniyorsunuz. Bunun bilincinde olarak çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

Bizler işi ehline vermeyi ve liyakat sahibi olan arkadaşlarımızla çalışmayı şiar haline getirdik. Bu güne kadar belediyemiz bünyesinde mevsimlik işçi olarak çalışan tüm kardeşlerimizi hiçbir ayrım gözetmeksizin istihdam ederek sürekli hale getirdik ve birçok çalışmaya hep birlikte imza attık. Bundan sonraki zaman diliminde de en güzel hizmetleri birlikte hayata geçirmeye devam edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 702 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim