• İstanbul18 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, ÇALIŞMA ARKAŞDAŞLARI İLE BAYRAMLAŞTI
05 Mayıs 2022 Perşembe 08:57

BAŞKAN TUTAL, ÇALIŞMA ARKAŞDAŞLARI İLE BAYRAMLAŞTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Makina Bakım, Onarım ve İkmal Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşlerinde bayramda mesai yapan çalışma arkadaşlarının bayramını kutladı.

 

Bayramların, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler olduğunu kaydeden Başkan Tutal, Makine Parkında Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya gelerek bayramlarını tebrik edip, özveriyle, gayretle çalışan personellerine teşekkür etti.

 

Bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Tutal , "hep birlikte Seydişehir'imiz için yoğun bir şekilde çalışıyorsunuz. Sizler bizim vatandaşlarımıza bakan yüzümüz, aynamızsınız. İş birliği, dayanışma, kardeşlik, dostluk, huzurlu bir mesai anlayışı ile bugüne kadar önemli çalışmalar yürüttünüz.

Hemşehrilerimize hizmet noktasında hep birlikte çalışıyoruz. Bunu da en iyi şekilde yaptığınıza inanıyorum. Merkez ve kırsal mahallelerimizin her noktasında temizlik çalışmaları noktasında sizlerin emeği var. Hizmet yükümüz ne kadar artarsa artsın, hep birlikte büyük bir aşkla, şevkle görevimizi yapıyoruz" dedi.

 

Belediye hizmetlerini her koşulda sürdürdüklerini ifade eden Başkan Tutal; “Temizlik işleri ekipleri olarak 7 gün 24 saat Seydişehirli hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Bayramda da çalışmaya devam ederek hemşehrilerimize hizmet ediyorsunuz. Ben yapılan tüm bu çalışmanın karşılığını bulduğuna inanıyorum ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizlere tekrar teşekkür ediyor, Bayramınızın mübarek olmasını diliyorum" dedi.

 

Başkan Tutal, bayram geleneğini bozmayarak tüm çalışma arkadaşlarına baklava ikram etti.

Bu haber toplam 1056 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim