• İstanbul19 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL’ DAN DEVLET HASTANESİNE ZİYARET
28 Ocak 2019 Pazartesi 08:41

BAŞKAN TUTAL’ DAN DEVLET HASTANESİNE ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve yönetim üyeleri Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Seyit Ali Deniz’e ziyarette bulundu.

Başhekim Deniz ‘i makamında ziyaret eden Başkan Tutal ve Atalay bir süre sohbet ederek hastanenin işleyişi ve sorunları hakkında bilgi aldı.

Seydişehir Devlet Hastanesi’nin bölgeye hizmet veren bir kapasiteye sahip olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;” Yapabileceğimiz her şeyde yanınızdayız. Topluma hepimiz birlikte hizmet ediyoruz. Toplumu ne kadar daha huzurlu hale getirebiliriz, hepimiz bunun mücadelesini veriyoruz. Kurumları daha verimli hale getirmek için herkesin gayret göstermesi lazım. Devlet Hastanemiz sadece Seydişehir’e değil bölgemize en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir. Buna inancım tamdır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Deniz; bir her zaman hizmete hazırız. Tabiki her hastanemizde olduğu gibi buranın da birtakım sıkıntıları var. Onları kısa süre içerisinde halledip en iyi hale nasıl getirebiliriz bu çaba içinde olacağız. İnsanımıza hep beraber hizmet vermeye gayret göstereceğiz. Hizmeti alanın da hizmeti verenin sağlıklı ve huzurlu bir ortam da bulunmasını temenni ediyoruz.”dedi.

Başkan Tutal ve beraberindekiler Başhekim Deniz ziyaretlerinin sonunda Seydişehir Devlet Hastanesinde çalışan personel ve hastaneye gelen hastalarla uzun süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Bu haber toplam 885 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim