• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
29 Nisan 2022 Cuma 14:00

BAŞKAN TUTAL, “ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yürüyemeyen Saniye Karademir’i evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti.

Geçirdiği parkinson hastalığı nedeniyle yürümekte güçlük çeken 7 çocuk annesi Saniye Karademir’i Değirmenci Mahallesindeki evinde ziyaret eden Başkan Tutal, tekerlekli sandalye hediye ederek yüzünün gülmesini sağladı.

Başkan Tutal, "Seydişehir Belediyesi olarak her alanda sosyal projeler üreterek toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Engelli vatandaşların sokağa daha rahat çıkması ve günlük hayatlarında sıkıntı yaşamaması adına ihtiyaçları olan tekerlekli sandalye ve akülü araç yardımlarına önem veriyoruz. Belediye ekiplerimize ulaşan Karademir ailesi bizden tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Bizde Saniye teyzemizin hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek adına kendisine tekerlekli sandalye hediye ettik” dedi.

Uzun zamandır dışarıya çıkamadığını kaydeden Saniye Karademir; “parkinson ve kalp hastasıyım dışarıya çıkamıyordum. Artık gönül rahatlığıyla dışarı çıkabileceğim, Başkanımız mağduriyetimizi görerek sesimize kulak verdi. Tekerlekli sandalyenin gelmesiyle bundan sonra dışarıya çıkabileceğim. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1120 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim