• İstanbul14 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL GENÇLİK MERKEZİ VE EMEKLİLER LOKALİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
14 Temmuz 2021 Çarşamba 13:36

BAŞKAN TUTAL GENÇLİK MERKEZİ VE EMEKLİLER LOKALİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak Gençlik Merkezi ve Emekliler Lokalinde sürdürülen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla ilçe genelinde projelerini hayata geçiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu kapsamda çalışmaları devam eden gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.

Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesine ait öğrencilerin kullanımına sunulacak olan Gençlik Merkezinde öğrencilerin daha rahat ve konforlu bir şekilde ders çalışabileceğini kaydetti.

Gençlerin ve öğrencilerin ders çalışarak kitap okuyabilecekleri mekanlar oluşturmaya devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “gençlerimiz için kazandıracağımız gençlik merkezimizde öğrencilerimizin kültürel faaliyetlerde bulunabilecekleri kütüphane, çalışma ve sanat atölyeleri, çalıştay odaları, bilgisayar odası ve sosyal mekanlar yer alacak. Biz gençliğimiz için imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen her türlü çalışmayı gerçekleştiriyoruz. İlçemizde fiziki dönüşümle birlikte sosyal ve kültürel dönüşümü de sağlamayı amaçlıyoruz. Kütüphaneler, okuma salonları, kültür merkezleri, sosyal yaşam merkezleri kazandırarak; kültürel dönüşüme katkıda bulunuyor, çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşam kalitesi yükseltecek sosyal imkanları artırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Seydişehir Belediyesi Gençlik Merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledikten sonra Emekliler Lokalinde yürütülen çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Tutal, her iki hizmetin de yaz sonuna kadar hizmete girmesini hedeflediklerini belirtti.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve çalışmalarda artık sona yaklaşıldığını ifade eden Başkan Tutal, “belediyemize ait gençlik merkezi ve emekliler lokali, ilçemizin sosyal ve kültürel alandaki dönüşümü için öncelikli ihtiyaçlarındandı. Bu ihtiyaca cevap vererek daha önce hanımlar lokali olarak kullanılan bu yapımızı dönüştürdük ve “Dede-Torun El Ele” şiarıyla alt katını emekliler lokali, üst katını ise gençlerimizin yararlanacağı gençlik merkezi olarak düzenledik. Bu projemizi yaz sonuna kadar hizmete açmayı hedefliyoruz. Projemiz hizmete girdiğinde hem gençlerimize daha sağlıklı ve konforlu çalışma ortamı sunmuş olacağız, hem de emekli vatandaşlarımıza daha sosyal bir ortam hazırlamış olacağız. Çalışmalarımızın hem gençlerimize hem de emekli hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim