• İstanbul16 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL : "GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ DAHA DA GÜÇLENİYOR"
28 Ocak 2023 Cumartesi 11:01

BAŞKAN TUTAL : "GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ DAHA DA GÜÇLENİYOR"

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 7’den 70’e herkesle iletişim halinde olduklarını belirterek Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik örneği gösterdiklerini söyledi.

 

Dünyanın dört bir yanında yaşayan Seydişehirlilerle gönül birlikteliklerinin olduğunu, herkesle muhabbetlerinin her geçen gün daha da arttığını belirten Başkan Tutal, “Seydişehir demek, temeli gönül birliğine dayanan büyük bir aile demektir. Her bir hemşehrimizle gönül birlikteliğimizi daha da pekiştirmek için çalışmalarımıza davam ediyoruz.

 

Bir yandan da hemşehrilerimizin taleplerini, istek ve önerilerini dinleyip projelerimizi hayata geçirmek için çalışırken diğer yandan toplumun her kesimine hizmet edecek, hayatını kolaylaştıracak, istihdam sağlayacak çalışmalarımıza devam ediyor.

 

Şehirlerin yalnızca yollardan ve binalardan ibaret olmadığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Eskiden belediyecilik hizmeti denildiğinde, kaldırım, kanalizasyon, çöp toplama gibi hizmetler aklımıza gelirdi. Şimdi belediyecilik hizmetleri değişti, çerçeve değişti, her konuda büyük bir dönüşüm yaşandı.

 

2014 yılından bu yana eğitim, çevre ve doğa, kültür ve turizm, gençlik ve spor, sosyal yatırımlar ve faaliyetler, ulaşım, dönüşüm ve yenileme alanlarında şehrimize önemli yatırımları kazandırdık. Ancak en önemlisi bu yatırımları kazandırırken en büyük kazancımız, birlikte hareket edip her kesimi kucaklayan çalışmalar olmasıdır.

 

Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçemize, ülkemize değer katan, kültür üreten, marka bir ilçe haline getiren birçok çalışmayı hayata geçirdik. Kültür, sanat, sosyal, gençlik, spor, istihdam gibi belediyeciliğin her alanında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belirlediğimiz ve yapmayı planladığımız hedefleri hemşehrilerimizin bizlere duyduğu güvenden aldığımız azim ve gayretle hep birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1211 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim