• İstanbul15 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, HACTAN DÖNEN HEMŞEHRİLERİNİ ZİYARET EDİYOR
07 Eylül 2019 Cumartesi 09:34

BAŞKAN TUTAL, HACTAN DÖNEN HEMŞEHRİLERİNİ ZİYARET EDİYOR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'den kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren hacıları evlerinde ziyaret ederek hayır dualarını alıyor.

 

Kutsal topraklardan dönen hacıları evlerinde ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Tutal, “Hac ibadetlerini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen hacılarımızı evlerinde ziyaret ederek onların hayır dualarını alıyoruz. Hac vazifesi İslam'ın en önemli şartlarından birisidir ve gücü yeten her Müslüman mukaddes topraklara giderek bu kutsal görevi yerine getirmelidir. Allah hacı kardeşlerimizin yapmış olduğu ibadetleri kabul ve makbul eylesin. Tüm Müslüman kardeşlerimize o kutsal topraklara gidip, o manevi iklimde ibadetlerimizi tamamlayarak hacı olarak memleketimize dönmeyi nasip etsin" dedi.

Hac ibadetini yerine getire hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Tutal; Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, kıblemize, Kabe'mize, kutlu bir yolculuk yaptınız. O mübarek havayı teneffüs etmek oralarda namaz kılmak çok güzel bir duygu.O mübarek beldede ülkemizin birliği ve dirliği için sizlerin yapmış olduğu duaları Allah kabul eder inşallah" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim