• İstanbul20 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
12 Ocak 2019 Cumartesi 11:05

BAŞKAN TUTAL HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, fırsat buldukça ilçedeki yaşlı ve hasta vatandaşları her hafta ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

 

Başkan Tutal’ın Alaylar 2 Mahallesinde ikamet eden Mevlüt –Saniye Benzeli ve İsmet-Dursun Çavdar ailesini ziyaretine eşi Melek Tutal’da eşlik etti.

 

 

Başkan Tutal, bu hafta Ulukapı Mahallesinde yaşayan yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine giderek onlara moral verdi.

 

İlk olarak Mevlüt Benzeli (88),Saniye Benzeli (84) çiftini evlerinde ziyaret eden Başkan Tutal, günün anısına çeşitli hediyeler verirken, ziyaretlerin de yaşlı ve hasta vatandaşlarla sohbet ederek hayır dualarını aldı.

 

Evlerinde ziyaret ettiği, ailelerin ihtiyaçlarını, isteklerini, hal ve hatırlarını soran Belediye Başkanı Tutal, “Sizlerin hayat tecrübeleri de bizler için çok önemli. Hayatımızın her alanında sizlerin duasına, destek ve tecrübelerine ihtiyaç duymaktayız. Sizler bizim her zaman başımızın tacısınız. Bazen erkek kadına , bazende hanımlar erkeklere bakıyor ama sizde durum farklı bu yolu beraber yürürken elimizden tutacağız. Ne zaman bizlere ihtiyaç duyarsanız telefonumuz 24 saat açık, arayıp yardım isteyebilirsiniz, ben ve çalışma arkadaşlarımız her zaman size hizmet etmeye hazırız” dedi.

 

Eşinin geçirdiği kalp rahatsızlığı ve diz ameliyatı sonrası onunla kendisinin ilgilendiğini kaydeden ve duygusal anlar yaşayan Mevlüt Benzeli; yaklaşık on yıldır eşime ben bakıyorum. Elhamdülillah şikayetçi değilim. Sadece camiye namaz kılmak için gidiyorum. Sonra eve geliyor ve eşimle ilgileniyorum. Çocuklarımız var. Ama hepsi dışarıda. Kısmet meselesi. Sağ olsunlar bir telefonumuzla yanımızda oluyorlar. Allah onlardan da sizden de razı olsun” dedi.

 

Başkan Tutal’ın Alaylar 2 Mahallesinde ise ikinci durağı İsmet –Dursun Çavdar çiftini ziyaret etti.

 

Alzheimer hastası olan İsmet Çavdar’ı(88) ziyaret eden Başkan Tutal,geçmiş olsun dileklerini ileterek Çavdar’ın durumu hakkında eşinden ve çocuklarından bilgi aldı.

 

Sağlığın önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Gücümüz yettiği son nefesimize kadar mücadeleye devam .Hastalıkta, sağlıkta bizim için. Allah yardımcınız olsun. Bizler her zaman sizin hizmetinizdeyiz” dedi.

 

Kendilerine ziyaretinden memnun kalan hasta yakınları ise ; "Başkanım Allah sizden razı olsun. Bizi unutmadınız, gelip hastamızı ziyaret ederek gönlünü aldınız. Allah yar ve yardımcınız olsun"diyerek Başkan Tutal'a teşekkür etti.

Bu haber toplam 883 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim