• İstanbul13 °C
  • Ankara6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL;" HAVA ŞARTLARI EL VERDİĞİ SÜRECE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"
16 Kasım 2019 Cumartesi 09:17

BAŞKAN TUTAL;" HAVA ŞARTLARI EL VERDİĞİ SÜRECE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK"

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asfaltlama, yol açma, genişletme, parke taşı tamir, park ve çevre düzenleme, çalışmaları devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Seydişehir Belediyesi asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park-bahçe çalışmalarını bütün mahallelere yayarak Seydişehir’in her mahallesini şantiye alanına çevirdi.

Başkan Tutal, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, park-bahçe çalışmaları,altyapı ve üstyapı çalışmalarına aralıksız devam ettiğini 2019 yılı içerisinde programa alınan altyapı çalışmalarında bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Hava şartlarını mevsim normallerinin üzerinde olduğunu kaydeden Başkan Tutal; merkez mahallerimizde ihtiyaç duyulan bölgelerimizde sıcak asfalt yapılmakta.Bunun yanı sıra birçok sokak ve caddede yama, parke yol, kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Seydişehir’de sıcak asfalt çalışmalarımıza, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak toz ve çamurdan korumak için hız kesmeden ve ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Başkan Tutal;” Hizmetlerimizi vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızdan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Eş zamanlı olarak kırsal ve merkez mahallelerimizde yol açma, park ve yeşil alan düzenleme ,drenaj kanallarımızın temizliği ve bakımı çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde sürmekte. Ekiplerimiz her mahallemizi şantiye alanına çevirerek, Seydişehir için ve hemşehrilerimiz için çalışıyor “dedi.

Bu haber toplam 838 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim