• İstanbul13 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL İTFAİYE PERSONELİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI
28 Eylül 2019 Cumartesi 10:36

BAŞKAN TUTAL İTFAİYE PERSONELİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” dolayısıyla İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

İtfaiye çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Mehmet Tutal, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

İtfaiyeciliğin zor bir görev olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Osmanlı İmparatorluğunda Tulumbacılar Ocağı olarak kurulan itfaiye bugün sistemli bir şekilde ülkemizde görevini yerine getirmektedir .Sadece yangınlar değil,ayağı kırılan bir kuşun,bir yerde mahsur kalan kedi ve köpeğin kurtarılmasına. Bunların yanında ilçemizin Ankara -Antalya güzergahında olmasından dolayı ciddi anlamda trafik kazaları yaşanmakta.Bunlara müdahale etme açısından kardeşlerimiz önemli bir görevi icra ediyorlar. Bu çalışmalarından dolayı biz kendilerini tebrik ediyoruz.İmkanları ve güçleri doğrultusunda her yere müdahale etmeye çalışıyorlar" dedi.

 

Meydana gelen yangın ve kazalarda itfaiye personelinin hayati mücadele verdiğini belirten Başkan Tutal; Arkadaşlarımızın haftalarını kutluyor , görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

İtfaiye Amiri Muzaffer Kılınç ve personeli Başkan Tutal'a ziyaretlerinde dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bu haber toplam 850 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim