• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
11 Mart 2023 Cumartesi 10:20

BAŞKAN TUTAL, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit anneleri ile eşlerini, tarlada çapa yapan tarım işçilerini, özel sektörde çalışıp ev ekonomilerine katkı sağlayan çalışan kadınları ziyaret etti.

Başkan Tutal, evlatlarını, vatan savunmasında şehitlik mertebesine ulaşan şehitlerimizin eşleri ile annelerini, ellerinde çapaları, oklavaları ve alınlarının terleriyle kazandıkları ekmeklerini eve götürmenin mutluluğunu yaşayan kadınların Kadınlar Günü'nü tebrik ederek karanfil ve hediye takdim etti.

Kadınların, Cenab-ı Allah’ın bizlere emaneti olduğunu ifade eden Başkan Tutal, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Başkan Mehmet Tutal, “Vatan toprağının korunması dahil dünden bugüne toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın merkezinde yer alan, her şartta fedakarlıklarını esirgemeyen tüm kadınlarımızın bizlerin baş tacıdır. Kadınlar Cenab-ı Allah’ın bizlere emanetidir. Dolayısıyla onların her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Bizi biz yapan değerlerimizin yaşatılması ve sürdürülmesi noktasında yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren tüm dünyada her türlü barışa ve huzura katkı sağlayan, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olan, başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar” gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1160 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim