• İstanbul17 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL KENDİSİNE GELEN DAVETİ GERİ ÇEVİRMEDİ
07 Eylül 2019 Cumartesi 09:25

BAŞKAN TUTAL KENDİSİNE GELEN DAVETİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaştan gelen çay davetini geri çevirmedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden Etibank'tan emekli Hasan Akboz'un çay ikramı davetini geri çevirmeyerek kendisini ziyaret etti.

Merkez ve kırsal mahallelerde hemşehrilerini ziyaret ederek onların gönüllerini alan Başkan Tutal,gerek sosyal medya üzerinden gerekse birebir yapılan davetleri geri çevirmeyerek hemşehrilerinin gönül kapısını bir bardak çayla aralıyor.

Mesai ve saat kavramı gözetmeksizin hemşehrileri ile her fırsatı değerlendirdiğini kaydeden Başkan Tutal; gündüzleri belediye hizmetlerini yerine getirerek , çalışmalarımızın ve projelerimizin takibini yapıyoruz. Yollar, parklar yapmanın, projeleri hayata geçirmenin ötesinde önemli olan gönüller kazanabilmek ve bu gönüllerde yer edinebilmektir. Elhamdülillah bunu da başarıyoruz. Belediye dışında bizi evlerine davet eden veya bizim evlerine konuk olduğumuz hemşehrilerimizin gönülleri kazanıyor hayır dualarını alıyoruz. Bize evlerini ve gönül kapılarını sonuna kadar açan tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Vatandaşların teveccühünün kendilerini çok memnun ettiğini belirten Başkan Tutal; geleneklerimizde gel çay içelim teklifinin sadece çay içmek olmadığını,sohbet etmek anlamınada geldiğini biliriz. Bu gün,Hasan Abimizin bize olan bu teklifine konuk olduk.Ne mutlu bize ki vatandaşlarımızın gönlüne girebilmişiz. Bizlere evinin kapılarını açan Akboz ailemize hoş sohbetleri ve misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Ev Sahibi Hasan Akboz ;“Başkanımız bizim kendisine yapmış olduğumuz daveti geri çevirmedi. Evimize misafir oldu. Bizimle hoş sohbet etti. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 1112 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim