• İstanbul18 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, "MEŞVERET GÜNLERİ'NDE HEMŞEHRİLERİNİ AĞIRLADI
29 Haziran 2019 Cumartesi 10:04

BAŞKAN TUTAL, "MEŞVERET GÜNLERİ'NDE HEMŞEHRİLERİNİ AĞIRLADI

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilkini gerçekleştirdiği Meşveret Günleri'nden hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinledi.

 

 

Seydişehir Belediyesi hizmet binasında haftalık olarak düzenlenen, vatandaşların istek, temenni, beklenti ve teşekkürlerini belirttiği toplantılarda Başkan Tutal, gelen her vatandaşı dinleyerek sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğini kaydetti.

 

Başkan Tutal, Seydişehirli hemşehrileri ile her fırsatta bir araya geldiklerini ancak yine de kendilerine ulaşma noktasında hiçbir kişinin mağdur olmaması için her haftanın bir gününde gerçekleştirdikleri buluşma ile vatandaşları belediyede makam odasında ağırladıklarını ifade etti.

 

"Meşveret Günleri" ile buluşmalarının ortak çözümde ve birlikte hareket etmenin en güzel örnekleri ortaya çıkaracağını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kırsal ve merkez olmak üzere hiçbir mahallemizi hiçbir vatandaşımızı ihmal etmemeye ve eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Meşveret günleri hem bizim hem vatandaşımız için başlı başına bir fırsat. Vatandaşımız, yoğun kalabalık içinde anlatamadıklarını burada bire bir görüşmelerde anlatma fırsatı buluyor. En iyi iletişim şekillerinden birisi bu görüşmeler olacak. Biz de onları yine bire bir dinleme fırsatı buluyoruz. Eksiklerimizi, göremediklerimizi ,farkında olmadan unuttuğumuz şeyleri hatırlama, yerine getirme ile hemşehrilerimizle istişare etmiş olacağız. Seydişehir'de hizmet çıtamızı ve kalitesini sürekli olarak yükseltmenin gayreti içerisindeyiz. Tüm çabamız hemşerilerimizin derdine derman olabilmek. Bu makamlar gelip geçici makamlar önemli olan birlik , beraberliğimiz , kardeşliğimiz ve yaptığımız hizmetler ile gönüllerde yer alabilmek.Hemşehrilerimizle yaptığımız istişare ve değerlendirmelerle hemşerilerimizin bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer taraftan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyor, istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Bugüne kadar bu anlayışla hizmet etmenin gayretinde olduk. İnşallah bu anlayışla hizmet etmeye de devam edeceğiz” dedi.

 

Bire bir görüşmelerde vatandaşların istek ve taleplerinin cevaplarını hızlı bir şekilde cevaplandığını kaydeden Başkan Tutal; Bürokratik engeller sebebiyle vatandaşın işi gecikiyorsa çözüm üretiyoruz. Bazı talepler anında yerine getirilirken, zaman gerektiren konular için talepler alınıyor ve yetkili birimlerimiz tarafından takibi yapılıyor. Sorun çözüme kavuştuğunda ise vatandaşlarımız memnun oluyor .Bunun yanında hemşehrilerimiz sadece dert anlatmaya değil teşekkür etmek için de geliyor.

İnşallah Meşveret Günlerindeki buluşmalarımız ilçemiz ve memleketimiz için hayırlı olur" dedi.

Bu haber toplam 871 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim