• İstanbul19 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU
27 Mart 2023 Pazartesi 08:33

BAŞKAN TUTAL MUHTARLARLA İFTARDA BULUŞTU

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ilçe merkez ve taşra mahalle muhtarlarıyla birlikte iftar açtı.

 

Adile Baysal Kültür Evi’nde iftarda mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Mehmet Tutal, iftarların hem samimiyeti pekiştirilmesine, hem de 55 mahallenin sıkıntılarını dinlenmesine ve istişare edilmesine faydalı olacağını söyledi.

 

Başkan Tutal, Muhtarların yerel yönetimlerde çok önemli bir yere sahip olduklarını Seydişehir’e muhtarlarla birlikte hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını; çalışmaların muhtarlarla istişare ve koordinasyon içerisinde gerçekleştirildiğini kaydetti.

 

Seydişehir’e hizmet etme noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını ifade eden Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, “ramazanın bereketini, birlik, beraberlik ve dayanışma içiresinde hep birlikte paylaşıyoruz. Bizleri bir araya getiren, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Mahallelere hizmetlerin gitmesi noktasında imkanlar dahilinde hızlı şekilde müdahale edildiğini söyleyen Tutal, Mahallelerimizde ve ilçe merkezimizde hizmetlerimize destek olan, bizlere yol gösteren, hemşehrilerimizle bizler arasında gönül köprüsü kuran değerli muhtarlarımıza minnettarım. Seydişehir olarak büyük bir aileyiz. Bugün de bu aile olgusuyla bir araya geldik ve Ramazan'ın bereketini birlikte paylaşıyoruz. Bu birlikteliğe katkı sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin dernek çatısı altında birleşmesi de ayrı bir güzellik oldu. Siz muhtarlarımızla hep birlikte sorunlara çözüm arama gayreti içerisinde olduk. Önemli olan bu hizmet makamlarında kalıcı ve güzel hizmetler bırakmaktır. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.

 

İftar programına Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Karaaslan, Merkez ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Bu haber toplam 1171 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim