• İstanbul13 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL OTO GALERİCİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ
29 Aralık 2018 Cumartesi 10:39

BAŞKAN TUTAL OTO GALERİCİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Oto Galericiler Sitesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti.

Oto Galericiler Sitesi’nde esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Tutal, yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aktarırken oto galericilerinin talep ve isteklerini dinledi

Başkan Tutal, yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini Seydişehirli hemşehrilerinin desteği ile güzel çalışmalara imza atıldığını kaydetti.

Oto galericiler çarşısı esnafını ziyaret eden Başkan Tutal, otomobil satışı için görüşme yapan esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet edip, otomobil piyasası ve işlerinin durumu hakkında bilgi aldı.

Daha güzel bir Seydişehir için çalıştıklarını kaydeden Başkan Tutal; Teknoloji ve çağa ayak uydurmak, kaliteyi benimsemek gerekli. Seydişehir son yıllarda çok gelişti. Bu gelişim ve değişim artarak devam edecek. Bizler şehrin vizyonunu yükseltmek, daha üst seviyelere taşımak ve ekonomik anlamda kazanımlar elde etmek için çalışıyoruz” dedi.

Başkan Tutal’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getiren galerici esnafı ise; Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri ziyaret ederek görüş ve önerilerimizi aldı. Sitemizde hem araç sahipleri hem de araç alacak vatandaşlar rahat bir şekilde alışverişini yapabiliyor. İş yapma konusunda da herhangi bir sıkıntı yok. Yapılan bu hizmetten son derece memnunuz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 811 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim