• İstanbul23 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, PERSONELLE KARAVANAYA KAŞIK SALLADI
22 Eylül 2018 Cumartesi 10:34

BAŞKAN TUTAL, PERSONELLE KARAVANAYA KAŞIK SALLADI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Makine Parkı Amirliği personeli ile öğle yemeğinde bir araya gelerek karşılıklı sohbet etti.

 

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Makine Parkı Amirliği bünyesinde çalışan personeller ile yenilen öğle yemeğinde Başkan Tutal, karavanaya kaşık salladı.

 

Başkan Tutal “Bizler büyük bir aileyiz, bu ailenin içerisinde başarı ve buna bağlı olarak birlik ve beraberlik var. Hepimizin tek ortak hedefi var oda Seydişehir halkına hizmet etmektir. Bu güne kadar Allaha şükürler olsun çok büyük yol kat ettik,merkez ve kırsal mahallelerimizde yapılan tüm çalışmalarımızda hepinizin alın teri vardır. Gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu gayretlerinizden dolayı sizi kutluyorum.Çünkü halka hizmet Hakka hizmettir. İnsanın dünyada kazanacağı şeylerin başında Hakkın Rızası ve halkın duası vardır. İbadet aşkı ile çalışan siz kardeşlerimi tekrar tebrik ediyorum

Birçok hizmeti 4,5 yıllık süreye sığdırarak büyük projelere ve başarıya imza attık. Bu başarı hepimizin. Ve bunu birlikte el ele vererek ekip ruhuyla hep birlikte başardık."dedi.

 

Başkan Tutal, yenilen yemek sonrası personelle birlikte çay içerek, yapılacak olan yeni çalışmalar ile personelle fikir alış verişinde bulundu.

Bu haber toplam 770 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim