• İstanbul13 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI
18 Mart 2023 Cumartesi 09:50

BAŞKAN TUTAL, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve parti temsilcileri Seydişehir Devlet Hastanesi ve ilçe sağlık kuruluşlarında görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına karanfil vererek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

 

Seydişehir Devlet Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarını ve 112 Acil Komuta Merkezlerinin ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi.

 

Sağlık çalışanları ile sohbet eden Belediye Başkanı Tutal, “sağlık sektöründe çalışanlarımız her zaman olduğu gibi bugün de fedakarca çalışarak vatandaşlarımıza büyük hizmetler vermeye devam ediyor. Sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarına hepimiz şahit olduk, olmaya devam ediyoruz. Kendi sağlıklarını hiçe sayarak vatandaşlarımıza hizmet veren, her zaman olduğu gibi bugün de büyük özveri ve gayretle çalışan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum” dedi.

 

Başkan Tutal’ın hastane ziyaretinde sağlık çalışanları Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın her yıl olduğu gibi bu yılda kendilerini unutmadığını, maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduğunu söyleyerek teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim