• İstanbul22 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, SEYDİŞEHİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELERİN TAKİBİ İÇİN KONYA’DA
15 Ocak 2021 Cuma 15:13

BAŞKAN TUTAL, SEYDİŞEHİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELERİN TAKİBİ İÇİN KONYA’DA

Seydişehir’in ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine katkı sağlamak amacı ile ikili görüşmelerine ara vermeden devam eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hayata geçirilen projelerle ilgili Konya’da bir dizi görüşmelerde bulundu.

Bir kısmı devam eden bir kısmı tamamlanma aşamasına gelen projelerin takibini gerek Ankara, gerekse Konya’da birebir takip eden Başkan Tutal, Seydişehir’li hemşehrilerinin hizmetlerin en güzeline layık olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, belli bir bölümü tamamlanan cephe giydirme çalışmalarına bu yılda devam edileceğini, Yatırım İzleme Koordinasyonu Başkanlığından ödenek desteği verileceğini kaydetti.

Arasta Çarşısı cephe giydirme çalışmalarının devam etmesi için Konya Valisi Vahdettin Özkan’la görüşme yaptığını kaydeden Başkan Tutal; “ arasta çarşısı cephe giydirme çalışmalarımızın devam etmesi için ödenek konusunda bizlere desteklerini esirgemeyen Konya Valimiz Vahdettin Özkan Beye teşekkür ediyorum. YİKOP’tan almış olduğumuz ödenekle çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile de görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tutal; “Seydişehir’imizin daha kaliteli içme suyuna kavuşması için Uğur İbrahim Altay Başkanımızla görüşmeler gerçekleştirdik. Seydişehir içme suyu sorununun da çözüleceği, Gevrekli ve Bostandere göletlerinin yapımı konularında görüşmeler yaptık. Cuma Günü Konya ‘ya ziyaret gerçekleştirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a konunun iletilmesi ile ilgili bilgi aktardık. Seydişehir’de hayata geçirilen projelerimizde bizlere desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum “dedi.

Başkan Tutal ayrıca Doğa Koruma ve Milli Parklar 8 Bölge Müdürü Gültekin Aksan’ı da ziyaret ederek Seydişehir Kuğulu Tabiat Parkında 2020 yılında gerçekleştirilen çalışmaları ve projeleri değerlendirerek, 2021 yılında yapılması planlanan çalışmalar konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Bu haber toplam 859 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim