• İstanbul19 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE İFTAR AÇTI
18 Mayıs 2019 Cumartesi 09:38

BAŞKAN TUTAL, ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE İFTAR AÇTI

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal aldığı davete icabet ederek üniversite öğrencileriyle birlikte iftar yaptı.

 

Başkan Tutal, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü öğrencilerine gönül ve iftar sofralarında kendisine yer açtıkları için teşekkür etti.

 

Öğrencilik yıllarında iftar açmanın ayrı bir güzelliği olduğu kaydeden Başkan Tutal,Üniversite yıllarımda ben de sizler gibi öğrenci evinde kaldım. Öğrenci evi beraberce, kardeşçe yaşamanın ve paylaşmanın yeridir. Bu nedenle bu yıllarınızın değerini çok iyi idrak edin. Sizlere bizi gönül sofranıza davet ettiğiniz, ekmeğinizi bizimle bölüştüğünüz için çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

İftar öncesi ve sonrası öğrencilerle sohbet eden Başkan Tutal; okul hayatı bitince çalışma,hayatı başladığı zaman hiçbir şey yapamıyorsunuz. Vaktiniz varken siyaseten ve ilmen kendinizi yetiştirmek anlamında ne yapabilirseniz yapmaya çalışın. Ben okul idareciliği ve öğretmenlik yıllarımda öğrencilerime her zaman aranan adam olun demişimdir. Her ilçede bir fakülte , bir üniversite var. Önemli olan insanın kendini donanımlı olarak yetiştirmesi ve mezun olabilmesi. Sadece kendi alanınızda değil , beşeri ilişkilerde ve meslek dallarında DA kendinizi yetiştirin.Ben şu alanlarda kendime güveniyorum diyebilmelisiniz. Ben her işi yaparım demekle olmuyor. Bunun için öğrencilik hayatınızda vaktinizi iyi değerlendirin. Bizim hem milli değerlere, hem manevi değerlere sahip olacak gençlere ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

 

Davetlerine icabet eden Belediye Başkanı Tutal'a teşekkür eden Makina Mühendisliği öğrencileri ; bizleri kırmayarak davetimize icabet etti. Bizlerle birlikte iftar açtı samimiyeti ile dilek ve ricalarımızı dinledi kendisine çok teşekkür ediyoruz "dediler.

Bu haber toplam 1270 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim