• İstanbul13 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL VATANDAŞLARI UYARDI:
29 Mayıs 2020 Cuma 10:15

BAŞKAN TUTAL VATANDAŞLARI UYARDI:

“PARK VE MESİRE ALANLARINI YAPMAK BİZDEN, KORUMAK SİZDEN”

Vatandaşların günün stresini atması ve hoşça vakit geçirebilmesi için Seydişehir Belediyesinin bu yöndeki çalışmaları hız kesmiyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, daha yaşanılabilir bir Seydişehir için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

 

Yemyeşil doğasıyla göz kamaştıran Seydişehir’de son yıllarda park ve mesire alanları da hızla artıyor.

 

Belediye ekipleri vatandaşların günün stresini atması ve hoşça vakit geçirebilmesi için gece gündüz demeden çalışıyor. Vatandaşları yapılan park ve mesire alanlarının korunmasına yönelik uyaran Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Şehrimizin yaşanabilir bir yer olması için hep birlikte çalışmalıyız. Sizlere düşen görev ise yapılan bu hizmetlere sahip çıkmak ve onları korumaktır. Birbirimizin hakkına riayet edip saygı göstereceğiz. Kul ve kamu hakkına malını gözeteceğiz. Hemşehrilerimizin ihtiyacının gidermek için devletimizin bize verdiği kaynakları kullanarak sizlere hizmet etmekteyiz. Büyük yatırımlar yapıyor ve önemli meblağları harcıyoruz. Bu harcanan para milletimizin kendi parası. Yaşadığımız şehir hepimizin" dedi.

 

Belediye ekiplerinin yaptığı park ve mesire alanlarında bulunan oyun guruplarının ve kamelyaların kırıldığını, ekimi yapılan süs bitkileri ve çiçeklerin yerinden söküldüğünü bazı kişilerin kamu malına zarar verdiğini hatırlatan Tutal, “Ne yazık ki toplum içerisinde bu tür uygunsuz art niyetli kişi veya kişiler var. Halkımızın bu konuda bizlere destek vermesini bu tür olaylara şahit oldukları zaman emniyet güçlerimize veya Belediye ekiplerimize ihbarda bulunmasını talep ediyoruz. Yapmış olduğumuz buna benzer hizmetlere hep beraber sahip çıkılması gerekiyor. Bunlar milli servetimizdir. Nasıl ki insanlar evlerindeki eşyaları kırıp tahrip ederek zarar vermiyorsa bu kamu mallarına da hiçbir şekilde zarar vermemelidir. Refüjler ve parklara ekilen çiçeklerimiz halkımız tarafından koparıldığı, söküldüğü görülmektedir. Bu tür durumları gördüğünüzde sahip çıkalım ve vatandaşlarımızı uyaralım. Bu çiçekler hepimizin çevremize ve yapılan hizmetlere sahip çıkalım. Halkın malına zarar vermek, kırmak kendi malımıza, çocuklarımızın geleceğine zarar vermektir" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 925 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim