• İstanbul23 °C
  • Ankara25 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL ve YAPI KONTROL DAİRE BAŞKANI BOZABALI İNCELEMELERDE BULUNDU
28 Eylül 2019 Cumartesi 10:22

BAŞKAN TUTAL ve YAPI KONTROL DAİRE BAŞKANI BOZABALI İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Konya Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanı Fatih Bozabalı ve beraberindekiler Seyit Harun Veli Camii ve Çevresi Projesi çalışmalarını yerinde inceledi ve projeyi değerlendirdi.

 

Başkan Tutal, Yapı Kontrol Daire Başkanı Fatih Mehmet Bozabalıya bölge ve proje hakkında bilgi verdi.

 

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile sürekli istişare içinde olan ve projenin hayata geçirilmesi için yoğun mesai harcayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal; projenin hızlanması için Büyükşehir Belediyemizle sürekli istişare içinde olduk.Projemizde otopark sorununun ortadan kaldırılması ve emeklilerimizin oturup dinlenebilecekleri bir mekan yapılmasını istemiştik. Bu nedenle hazırlanan çalışmada bazı değişiklikler olmuştu ”dedi.

 

Başkan Tutal; Seyidharun Veli Cami ve çevre düzenlemesi projesi çalışmaları için hemşehrilerimiz ve çarşı esnafımızın sabırsızlandığını biliyoruz.Seydişehir’e yakışır güzel bir proje olması için bazı değişiklikler yapmak durumunda kaldık.Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor.Bu çalışmayı gelişi güzel bir projeyle sonlandırmak istemiyoruz.Tarihi önemi olan Seyitharun Camimizin ön planda olacağı bir çalışmayı hedefliyoruz.Önümüz kış mevsimi. İnşallah bahar aylarında çevre düzenleme çalışmalarına başlayacağız. Büyükşehir Yapı Kontrol Daire Başkanımız Fatih Mehmet Bozabalı bey ise bu çalışmaları hızlandırmak amacı ile gelip yerince incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Fatih Bozabalı beye teşekkür ediyorum “dedi.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Yapı Kontrol Daire Başkanı Fatih Mehmet Bozabalı ,Eski Garaj ve Uludağ Caddesi arkasında bulunan alanın otoparka dönüştürülerek Seyidharun Camiine ve Şeyh Hacı Abdullah Efendi türbesini ziyarete gelen vatandaşlar ve esnafların kullanabileceği bir çalıma yapılması hakkında görüş alış verişinde bulundu.

 

Başkan Tutal ve Yapı Kontrol Daire Başkanı Bozabalı restorasyonu tamamlanan Bakırcı Evini gezerken, yapım çalışmalarında sona gelinen İtfaiye Binasında da incelemeler yaptı.

Bu haber toplam 947 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim