• İstanbul24 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL, YAPIMI DEVAM EDEN PARK ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
06 Ağustos 2018 Pazartesi 08:56

BAŞKAN TUTAL, YAPIMI DEVAM EDEN PARK ALANLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Selçuklu Aile Çay Bahçesi ve Yeni Oto Sanayi yanında yapım ve peyzaj çalışmaları devam eden Seyidharun Veli park alanlarında incelemelerde bulundu.

 

İncelemeler sırasında Başkan Tutal'a Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Acıyan , eşlik etti.

 

Selçuklu Aile Çay Bahçesi çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; projelerimiz arasında yer alan yeşil şehir projemizden bir tanesi de burası. Şehrimizin en merkezi mekanlarından birisi, 5 Bin metrekarelik bir alan.Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Hazine ve Seydişehir Belediyesi arasında yoğun bir çalışmadan sonra takas çalışmalarıyla ilçemize kazandırdık" dedi.

 

Selçuklu Belediyesi ile birlikte çalışmasının yapıldığını kaydeden Başkan Tutal; Selçuklu Aile Çay Bahçesi projemizi Selçuklu Belediye Başkanlığımızla birlikte çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin rahat edebileceği yeşil alanlardan birini oluşturacağız. Bundan sonra hedefimizde bir kaç noktamız daha var. Bunlarında yargı boyutunu tamamladık. İnşaallah bundan sonraki zaman diliminde buraları da yapmak suretiyle Seydişehir'in merkezinde insanların ailecek oturup dinlenebilecekleri, mekanlar oluşturacağız. İlçemize şimdiden hayırlı olsun diyoruz" şeklinde konuştu.

 

Başkan Tutal, Selçuklu Park'tan sonra Yeni Oto Sanayi yanında bulunan Seyidharun Veli Kent Parkı yapım çalışmalarını inceleyerek çalışanlardan bilgi aldı.

 

Yaklaşık 23 Bin 235 metrekarelik bir alandan oluşan Seyidharun Veli Parkının Yeni Oto Sanayi esnafına ve Seydişehir halkına hizmet vereceğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" Çalışmaları Seydişehir Belediyemiz ve Konya Büyükşehir

Belediyemiz tarafından devam eden parkımız 11 Bin 115 metrekarelik yapı alanı, 12 Bin 120 metrekarelik yeşil alan olmak üzere toplamda 23 Bin 235 metrekarelik bir alan. İçerisinde, çim alanı, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, fitness alanı, piknik alanı, doğal süs havuzları ve 300 metrekarelik kafeterya yer alacak. Şehrimizi ve mahallelerimizi güzelleştirmek için dur durak bilmeden çalışıyor ve vatandaşlarımızın yeşil ile iç içe olabilecekleri parklarımıza büyük bir önem gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

 

Yeni Oto Sanayi esnafları ise bu parkın yapılmasından dolayı

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim