• İstanbul9 °C
  • Ankara3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL YAYLA YOLLARINDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
16 Kasım 2019 Cumartesi 09:31

BAŞKAN TUTAL YAYLA YOLLARINDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ketenli ve Çat Mahallelerinde devam eden yayla yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Kırsal Mahallelerde bulunan hemşehrilerinin yayla yollarına daha rahat ulaşabilmesi için çalışmalar başlatan Başkan Tutal, yürütülen çalışmaları yerinde incelendi ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çat ve Ketenli Mahalle sakinleri ile sohbet edip, taleplerini alan Başkan Tutal; Belediyemizin imkanlarıyla kırsal mahallelerimizde gerekli olan yayla yolarının genişletme ve yol açım çalışmaları devam ediyoruz. Daha önce bu yaylalarımızın yolları ulaşıma elverişli değildi. Hemşehrilerimizin yaylalara artık araçlarıyla çok kolay bir şekilde gidip gelebilecekler. Seydişehir Belediyesi olarak halkımıza hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Olumsuz coğrafi koşullar ve yer şeklinin dağlık yayla yolu olmasına rağmen zorlu arazi şartlarında fedakarca çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum. Ben buradan bu yolların hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Ketenli ve Çat mahallerini kapsayan bölgede hayvancılık ve tarım çalışmalarının yoğun olduğunu kaydeden Başkan Tutal; bu bölgede yaşayan hemşehrilerimiz için bu yayla yollarımız çok önemli.Yollarımızın yapım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte hemşehrilerimiz yaylalarına daha rahat bir şekilde ulaşım sağlayarak hem tarım , hem de hayvancılık faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdürecek. İnşallah bu yolların en kısa zamanda tamamlanması için elimizden gelen gayreti ortaya koyuyoruz. Hava şartları elverdiği sürece çalışmalarımız devam edecek. Hemşerilerimizin bizlere vermiş olduğu desteğe karşılık daha çok çalışıp daha çok üreteceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Seydişehir için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 797 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim