• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL," YEŞİL ALAN VE PARKLARDA ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANDI"
25 Mayıs 2019 Cumartesi 10:07

BAŞKAN TUTAL," YEŞİL ALAN VE PARKLARDA ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANDI"

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bahar aylarının gelmesi ile birlikte ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yeşil alan, park ve bahçelerde çalışmalarına hız verdi.

 

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından parklar, refüj ve kaldırımlarda yürütülen çalışmalar ile ilçenin ve kent merkezinin daha güzel bir görünüme kavuşması ve görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması hedefleniyor.

Güzel havalarda çocukların ve ailelerinin yeşil alan ve parklarda daha fazla vakit geçirmeye başladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Tutal ,Özellikle yaz aylarında vatandaşların uğrak yerleri olan parkların iyileştirilmesi konusunda yoğun bir tempo ile çalışıldığını kaydetti.

Hava sıcaklıklarının artması ve yağışlar sonrası tabiatın canlanmasıyla Belediye ekipleri, ilçe merkezinde ve dış mahallelerde park ve bahçeler, yeşil alanlar, yol kenarları, kavşak, refüj ve kaldırımlarda uzayan çimleri biçme ve yabani otlardan arındırma mesaisini sürdürüyor.

Çalışmaların aralıksız devam ettiği kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ;ekiplerimiz bahar aylarının kendisini hissettirmesiyle birlikte ilkbahar dönemi bakımı ve yaz mevsimine hazırlık kapsamında yürütülen çalışmalarda yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.Bu kapsamda, ilçe genelindeki yeşil alanlarda çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirerek bu bölgeleri daha temiz ve düzenli hale getirmenin gayretini gösteriyoruz. Çalışmalarla, yol kenarları, kavşak ve refüjler, parklar , yeşil alanlarımızda görüntü kirliliği oluşturacak uzamış otlar ve çimlerde peyzaj çalışmaları yapılarak şehrimize daha modern bir görünüm kazandırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim