• İstanbul19 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL’A ÖĞRENCİLERDEN SÜRPRİZ ZİYARET
25 Kasım 2023 Cumartesi 14:04

BAŞKAN TUTAL’A ÖĞRENCİLERDEN SÜRPRİZ ZİYARET

 

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğrenciler, sürpriz ziyaret gerçekleştirerek Başkan Tutal’ın öğretmenler gününü kutladı.

 

Başkan Tutal’a, Öğretmenler Günü nedeniyle öğrencileri, mesai arkadaşları, İlçe Jandarma Komutanı, AK Parti Teşkilat Üyeleri, STK’lar, Şehit yakını, Bilgehane öğrencileri ve KOMEK Çalışanları Okul Müdürleri, Ailesi, öğrencileri tarafından sürpriz yapılarak öğretmenler gününü tebrik ettiler.

 

Öğretmenler gününün kendisinde çok özel bir yeri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "24 Kasım Öğretmenler Günü’nün bende özel bir yeri var. Bir taraftan ben öğretmenlerimizin gününü kutlarken bir taraftan da öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, çalışma arkadaşlarımızın günümüzü kutlaması beni gerçekten çok duygulandırdı ve mutlu etti.

 

Daha da önemlisi hiç beklemediğim anda sarılan, kucaklayan, bizleri ziyaret eden ve sevgi gösteren öğrencilerimizin bu davranışı karşısında çok mutlu oldum. Bu sürprizler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrardan tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim