• İstanbul17 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL”BEREKET YAĞIYOR ÇOK ŞÜKÜR”
07 Ocak 2019 Pazartesi 09:00

BAŞKAN TUTAL”BEREKET YAĞIYOR ÇOK ŞÜKÜR”

Seydişehir Belediyesi ilçe genelinde başlayan kar yağışı nedeniyle kar temizleme çalışmalarına başladı.

Hemşehrilerinin yağan kar yağışı nedeniyle sorunsuz bir yaşam sürmesi ve rahat bir kış geçirmesi adına Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi ekiplerinin çalışmalarına başladığını kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, olası bir kar yağışına karşı ekiplerin teyakkuz halinde olduğunu, ekipman hazırlıklarının yapıldığını, bereketiyle gelen kar yağışının günlük hayatı etkilememesi için ilçe genelinde ve kırsal mahallelerde gereken çalışmaların yapılacağını kaydetti.

100 PERSONEL, 15 NOKTADA ÇALIŞIYOR

Kar temizleme çalışmalarına ilçe merkezinde ana arterler, sokaklar ve ayrıca kırsal mahalle yollarında başlandığını kaydeden Başkan Tutal; Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz 15 noktada, 100 personelimiz ile çalışıyor. Ekiplerimiz kar yağışı nedeniyle şehir içi ana arterler, şehirlerarası bağlantı yolları, eğitim, sağlık kuruluşları ile diğer önem arz eden yollar başta olmak üzere şehir genelinde gece gündüz çalışarak yollarımızın açık kalmasını sağlıyor” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZİN RAHAT BİR KIŞ GEÇİRMESİ İÇİN

 

Başkan Tutal;”Seydişehir Belediyesine bağlı ekiplerimiz ana arterlerdeki kaldırımlarda, şehir meydanlarında, parklarda, hastane, okul ve cami bölgelerimizde yürüyüş yollarında kar temizliği ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Şehrimize uzun süredir beklediğimiz kar yağışı ve bereketi geldi. Çok şükür. Kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahallemizdeki sokak ve caddeler de; 24 saat boyunca kar temizleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olası kar yağışı ve buzlanmaya karşın, bölge genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbir ve önlemlerimizi aldık. Bizim hemşehrilerimizden ricamız, kış şartlarının yaşanmaya başladığı şu günlerde sürücülerimizin trafikte rahat ilerleyebilmeleri adına araçlarına kar lastiği takmaları ve aynı zamanda ara

Bu haber toplam 889 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim