• İstanbul14 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ GECESİNE DAVET
13 Temmuz 2019 Cumartesi 09:43

BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ GECESİNE DAVET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşları 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet etti.

FETÖ/PDY üyesi bir grup terörist tarafından üç yıl önce gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla Milli İrade Meydanında düzenlenecek program öncesi hazırlıklarını tamamladı.

15 Temmuz 2016 gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkın sokağa çıkması için yaptığı çağrı sonrası kalkışmanın ilk saatlerinden itibaren birlik çağrısı yaparak halkı sokaklara davet ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, o geceyi unutturmayacaklarını kaydetti.

 

Ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir'de de darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe dair hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Tutal, 15 Temmuz Pazartesi akşamı yatsı ezanın okunmasının ardından programımız Milli İrade Meydanında başlayacak.Ayrıca 15 Temmuz gecesi Milli İrade Meydanında 15 Temmuz darbe girişimi gecesi çekilmiş fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergidi de görülebilecek. 15 Temmuz 2016’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydişehir'de bu hainliğe karşı dimdik ayakta durdu" dedi.

 

Başkan Tutal, hemşehrilerini 15 Temmuzda Milli İrade Meydanı’nda yapılacak Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'na davet ederek, karanlık gecenin yıldönümünde Seydişehirlilerin bir kez daha birlik ve beraberliğini göstereceğini kaydetti.

Bu haber toplam 1072 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim