• İstanbul13 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'DAN ESKİ SENDİKA BAŞKANI FEVZİ ATALAY'A ZİYARET
12 Kasım 2018 Pazartesi 07:49

BAŞKAN TUTAL'DAN ESKİ SENDİKA BAŞKANI FEVZİ ATALAY'A ZİYARET

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'de uzun yıllar sendika başkanlığı yapmış ve siyasettede isminden söz ettiren Fevzi Atalay'ı evinde ziyaret etti.

 

Başkan Tutal, Atalay'dan Ortakaraören Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde siyaset ve Sendika Başkanlığı dönemindeki anılarını dinledi.

 

Ben çalışmalarını takip ediyorum güzel hizmetler gerçekleştirdin diyen Fevzi Atalay; efendi cesur ol, metin ol. Korkma kaybedeceğini bilsen bile boynunu asla yıkma. Siyaset riskli, ama sen devamlı cesur ol.Karşındakiler sana kötülük yapsa, küs olsa bile sen onların üzerine merhametle git ve selamını ver"diyerek sözlerini tamamladı.

 

Göreve geldiği günden bu güne kadar çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; Elhamdülillah 5 yılda çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik.Tartışma ortamı içerisinde olmadım. Zorlu bir Belediye Başkanlığı dönemi geçirdik. Seçimler, 15 Temmuz Kalkışması gibi zorluklara rağmen çalışmalarımıza ara vermedik.Bu dönem diğer dönemlerden farklı.Şükürler olsun görev yaptığım süre içerisinde partilimin ve bana görev veren hemşehrilerimin başını öne eğdirecek bir durum yaşamadım,yaşatmadım hamd olsun"dedi.

 

Atalay, kendisini ziyaret eden Başkan Tutal'a teşekkür ederek; efendi sen çalışmalarına başladığın zaman bana haber ver.Ben senin yanına gelir her çalışmanda sana destek veririm"diyerek kendisine olan sevgisini dile getirerek uğurladı.

Bu haber toplam 1298 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim