• İstanbul18 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Tutal'dan Gençlere Nasihat' “Kendinizi İyi Yetiştirin”
08 Şubat 2019 Cuma 14:59

Başkan Tutal'dan Gençlere Nasihat' “Kendinizi İyi Yetiştirin”

Ak Parti Seydişehir İlçe Gençlik Kolları, yeni görevlendirilen mahalle başkanlarıyla yaptığı toplantı gençlere nasihatlerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kendini iyi yetiştiren insanların toplumlara lider olabileceğini söyledi.

Seçim Koordinasyon Merkezindeki toplantıya gençlik kolları üyelerinin yanısıra Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, ”Gençlik Kollarımız nezdinde görev alan mahalle başkanı arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Belediye Başkan adayımızın belli olmasından sonra Seçim Koordinasyon merkezimizi açarak seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bildiğiniz üzere 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimde İttifak Belediye Başkanı Adayımız Mehmet Tutal'la ve siz değerli gönüldaşlarımızla çalınmadık sıkılmadık el bırakmayacağız. MHP ve Ak Parti ittifakı Seydişehir’e hayırlı olacak ve Allah’ın izni ile seçimi kazanacağız. Yapılan diğer ittifakların bu ilçeye bir getirisi olmaz, belediye meclis üyeleri yok, Ankara’da güçlü bir karşılığı yok. Vatandaşımız bu tür ittifaklara prim vermeyecek. Merkezi Hükümetimizle Konya Büyük Şehir Belediyemizle ve Seydişehir Belediyemizle üçlü olacağız güçlü olacağız. Yerel seçimlerin şimdiden ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ederim.” Şeklinde konuştu.

 

Kendini yetiştiren insanların toplumlara lider olabileceğini dile getiren Belediye Başkan Mehmet Tutal, “Siyasetin okulu buralar. Kendini yetiştiren insanların toplumlara lider olurlar. Onun için sizlerde kendinizi yetiştirin. Kitap okuyun, gazete okuyun, sosyal faaliyetlere katılın. Bende gençken sosyal faaliyetlere katıldım, çeşitli vakıflarda yöneticilik yaptım. Bu birikimlerim beni belediye başkanı yaptı. Ak Parti çatısı altında sizin gibi genç yiğitleri görmek bizleri duygulandırdı. Genç dava arkadaşlarım yarın bu memleketi sizlere bırakacağız, onun için araştırın, okuyun kendinizi yetiştirin.” Dedi.

 

-Türkiye' de Sessiz Bir Devrim Gerçekleşiyor-

 

Türkiye'de alışagelmişin dışında sessiz bir devrimin gerçekleştiğini ifade eden Başkan Tutal, ”Ak Parti hükümetleri sayesinde Türkiye'de sessiz devrim gerçekleşmektedir. Tarihe bakılınca devrimler savaşlarla, gözyaşı ile olmuştur. Ülkemizin son 16-17 yıllık zaman dilimine baktığımızda Ak Parti hükümetlerinin icraatlarında halkın refahı ve ülkenin bekası için sessiz devrim göze çarpmaktadır. Cumhur Başkanlığı Hükümet Sistemi gelecekte tarih kitaplarında yer alacak öneme sahiptir. İşte bu sistem ve devrimin oturması için Mart Ayında gerçekleştireceğimiz seçim güçlü şekilde kazanılmalıdır. Sadece Seydişehir’i, Konya'yı kazanmak yetmez tüm Türkiye'yi güçlü bir şekilde kazanmak gerekir. Bu seçimi kazanacağız inşallah ama Ak Parti ve MHP,'nin oylarında düşüş olursa; ülke düşmanları bu sistem tutmadı, bunların ittifakı oy kaybetti, istifa etsin çekilsinler diyerek saldırmaya başlayacaklar. Bu yüzden ittifakın arkasında güçlü bir şekilde durmalıyız. Bugüne kadar koltuk sevdalıları çeşitli entrikalar yaptılar, sahip olamayınca terk ettiler. Bunlar belli bir oy alırlarsa bi ihanet şebekesi e 4-5 yıl sonra söz söyleme hakkı vermiş olacağız. Bu hainlere öyle bir ders vermeliyiz ki, böyle bir ezilmeleri gerekir ki kafalarına estiğinde kazan kaldırıp ülkenin gidişatına çomak sokmasınlar. Üzülerek

söylüyorum ki Ak Parti döneminde Seydişehir'de ilk defa böyle bir hadise yaşandı. Bunlar öyle bir yerle bir olmalı ki böyle bir hadiseye girişmasinler”dedi.

 

Seydişehir’e İstihdam açısından önemli çalışmalar yapıyoruz diyen Belediye Başkanı Tutal, “Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemiz, vatandaşımız için güzel çalışmalar yaptık ve de yapmaya devam ediyoruz. Daha güzel bir Seydişehir için hem sosyo-ekonomik hem de kültürel projeler üretiyoruz. İlçemizde işsizliğin bitirilmesi konusunda önemli adımlar atıyoruz. Bunlarda birisi de termale dayalı projemizdir. Beyşehir çıkışına termal otelimiz başladı, kuyular açtık. Termal seralar yapacak yatırımcılarla görüşüyoruz. Bu hizmetlerimiz Seydişehir'de işsizliğin bitirilmesi adına ikinci bir etibank olacak, iki üç sene içerisinde bitirilecek inşallah. Yine Kuğulu bölgemizde gerçekleştirdiğimiz proje ile su sporları için gölet yapımımız olacak. Sosyal tesisler inşa edeceğiz. Sporsal faaliyetler rahatça yapılabilecek. Bunlar istihdam açısından çok önemli gelişmelerdir.” Diyerek sözlerini tamamladı.

 

Toplantıda son olarak söz alan Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Polat, toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerine ve mahalle başkanlarına teşekkür ederek sıkı ve verimli bir seçim dönemi geçireceklerini ifade ett

Bu haber toplam 832 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim