• İstanbul20 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'DAN İLÇE MÜFTÜSÜ BEBEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
04 Ağustos 2018 Cumartesi 09:58

BAŞKAN TUTAL'DAN İLÇE MÜFTÜSÜ BEBEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal , AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve beraberindekiler göreve yeni başlayan Seydişehir Müftüsü Adem Bebek'e hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Tutal ve AK Parti İlçe Başkanı Konurer Müftü Bebek'e yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti İlçe Başkanı Konurer ; "ilçemize hoş geldiniz. Görevinizde başarılar diliyorum "dedi.

Tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte Seydişehir'e hizmet için çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Tutal; Müftülük makamı dini temsil noktasından sadece söylemiyle değil yaşantısıyla da topluma örnek olacak insanların çalıştığı bir kurum. Sayın Müftümüze, Seydişehir'de geçireceği görev süresi boyunca kolaylıklar diliyorum. Belediye olarak şehrimizde gerçekleştirecekleri bütün hizmetlerde sonuna kadar destek vermeye hazırız ” dedi.

 

Seydişehir Müftüsü Bebek;Benden önce Seydişehir'e hizmet veren tüm müftülerimizin yapmış olduğu güzel çalışmaları devam ettirmek istiyorum. Seydişehir'e yakışır hizmetler yapmayı bizlere Allah bizlere nasip etsin, ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve İlçe Başkanı Konurer ziyaret anısına Müftü Adem Bebek'e rölyef hediye etti.

Bu haber toplam 1085 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim