• İstanbul18 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL’DAN İSTANBUL KONYA GÜNLERİNE DAVET
01 Ekim 2022 Cumartesi 10:37

BAŞKAN TUTAL’DAN İSTANBUL KONYA GÜNLERİNE DAVET

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan İstanbul Konya Günleri’ne İstanbulluları davet etti.

 

Başkan Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan İstanbul Konya Günleri’nde Seydişehir’in yöresel ürünlerinin, kültürel değerlerinin ve doğal güzelliklerinin tanıtılacağını kaydetti.

 

Atatürk Havalimanı Bakırköy Kaymakamlığı Yanında 29 Eylül günü açılışı gerçekleştirilecek olan fuara Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm İstanbulluları ve İstanbul’da yaşayan Seydişehirli hemşehrilerini Seydişehir Belediyesi standına davet etti.

 

Seydişehir’in yöresel ürünlerinin, doğal güzelliklerinin ve kültürünün ulusal anlamda tanıtmaya devam ettiklerini söyleyen Başkan Tutal, “29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Atatürk Havalimanı yanında bulunan fuar alanında Seydişehir’imizi her yönüyle tanıtmaya devam edeceğiz. Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan “İstanbul Konya Günleri” fuarında yer alan standımızda tüm hemşehrilerimizi çay içmeye davet ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 1133 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim