• İstanbul19 °C
  • Ankara22 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL’DAN İTFAİYE AMİRLİĞİNE ZİYARET
03 Ekim 2020 Cumartesi 10:01

BAŞKAN TUTAL’DAN İTFAİYE AMİRLİĞİNE ZİYARET

 

Seydişehir Belediye Başkan Mehmet Tutal, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 306. yılı ve İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla canı pahasına cankurtaran kahraman itfaiyecilerin İtfaiyecilik Haftası’nı kutladı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” dolayısıyla İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

 

İtfaiye çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Mehmet Tutal, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal; itfaiye amirliğimiz yasa gereği her ne kadar Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde olsa da kendi Belediyemizin bir parçası olarak görüyoruz.

 

İtfaiyecilik gerçekten zor iş, yangınlar yaşandığı zaman hayati mücadele veriyorlar. İçerideki canlıları kurtarabilme pahasına kendi canlarını hiçe sayıyorlar. Arkadaşlarımıza bir görevlerinde başarılar diliyoruz" dedi.

 

İtfaiye çalışanlarının karşılaştıkları olaylar karışışında göstermiş oldukları gayretin her türlü takdire şayan olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mehmet Tutal "Öncelikle tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiyecilik Haftası'nı tebrik ediyorum. İtfaiye teşkilatımız her türlü felaket ve acil durumda kendi hayatlarını hiçe sayarak mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını yürütmektedirler. Bu özverili çalışmalarından dolayı kendilerini ayrıca kutluyorum. Çalışma esasları, gayretleri ve gösterdikleri hassasiyet ile deprem ve yangın mahalline, afetlere, kaza ve boğulma olaylarına anında müdahale etme noktasında olay yerine en kısa zamanda gittiklerini görüyoruz. Vatandaşlarımızın can, mal ve emniyetinin korunması noktasında göstermiş oldukları gayretleri yakinen takip ediyoruz.

 

Bundan sonraki süreçte yeni çalışma ortamlarında daha modern, daha nezih ve hızlı bir şekilde yangına müdahele etme, vatandaşımızın ihtiyaçlarına ulaşmak noktasında hizmetlerine 7/24 saat mesai kavramı gözetmeksizin aralıksız devam edecektir. Bu zorlu görevde bütün itfaiyeci kardeşlerime kolaylıklar diliyor, tüm İtfaiye çalışanlarının haftalarını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

İtfaiye Amiri Muzaffer Kılınç ve çalışma arkadaşları Başkan Tutal'a ziyaretlerinde dolayı teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Bu haber toplam 817 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim