• İstanbul14 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL’DAN KİTAP BAĞIŞI ÇAĞRISI
30 Aralık 2020 Çarşamba 15:24

BAŞKAN TUTAL’DAN KİTAP BAĞIŞI ÇAĞRISI

Seydişehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Gençlik Merkezinde oluşturulacak kütüphane için Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hemşehrilerinden kitap bağışında bulunmalarını istedi.

 

Gençlere okuma alışkanlığının kazandırılması ve okuma kültürünün Seydişehir’de daha köklü bir şekilde yer edinmesi için, ilçe genelinde bugüne kadar birçok çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Tutal, ilçeye yeni kazandıracakları Gençlik Merkezi bünyesinde bir kütüphane kuracaklarını söyledi.

 

Başkan Tutal; hemşehrilerilerimizden evlerinde okuyup rafa kaldırdığı kitaplarını gençlik merkezimizde oluşturacağımız kütüphanemizde değerlendirmek istiyoruz. Bu kapsamda Hemşehrilerimizle dayanışma örneği göstererek kütüphanemizin raflarını birlikte dolduracağız. Gençlik Merkezimize kazandıracağımız kütüphane ile birlikte şehrimizin gençlerine önemli bir hizmeti daha sunmuş olacağız” dedi.

 

Kitap bağışında bulunmak isteyen Seydişehirlilerin kitap bağışlarını özenle muhafaza ederek kütüphane raflarına yerleştireceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “hemşehrilerimiz kütüphanemize roman, hikaye, öykü, akademik makaleler ve kitaplaştırılmış çalışmalar, dergi gibi edebi ve bilimsel değer taşıyan çalışmaları bağışlayabilecekler. Kitap bağışında bulunmak isteyen hemşehrilerimizin salgın nedeniyle belediyemize kitap getirmemeleri, adı, soyadı ve adreslerini whatsaap hattımız 0 552 582 05 82 numaralı telefona bildirmeleri gerekmektedir. Bağışta bulunulan kitaplar ekiplerimiz tarafından adreslerden teslim alınarak gençlerimizin okuması için kütüphanemiz envanterine dahil edilecektir” şeklide konuştu.

Bu haber toplam 817 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim