• İstanbul13 °C
  • Ankara6 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL’DAN KORE GAZİSİNE ZİYARET
19 Kasım 2022 Cumartesi 10:24

BAŞKAN TUTAL’DAN KORE GAZİSİNE ZİYARET

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kore Gazisi Mustafa Alpaslan’ı ziyaret etti.

Her fırsatta ilçe sakinleri ile bir araya gelerek gönüllere dokunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 92 yaşındaki Mustafa Alpaslan’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, hasbihal etti.

2 kız ve 1 erkek olmak üzere 3 çocuk babası olan Kore Gazisi Alpaslan, akciğerler rahatsızlığı sebebiyle Akçalar Mahallesinde bulunan evinde yaşıyor.

Başkan Tutal’ın ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyan ve uzun süre sohbet eden Mustafa Alpaslan, savaş zamanında yaşadıkları sıkıntılardan ve o günleri nasıl atlattıklarından bahsetti.

Şehit aileleri ile gazilerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal, başta gönül kapıları olmak üzere belediyenin tüm imkanlarının onlara sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Geçmişten aldıkları güçle geleceğe bakan bir medeniyetin mensubu olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkmak bizim her zaman boynumuzun borcudur. Tarihimizin her döneminde, milletimizin birliği ve ülkemizin bütünlüğü için kendi canlarını hiçe sayan kahramanlar yetiştirilmiş ve bu kahramanlar ülkemiz ve milletimiz için canından, uzuvlarından vazgeçmiştir. Bizim milletimiz öyle bir millet ki, nerede mazlum varsa her zaman onlara kucak açmış, her zaman onların yardımına koşmuştur. Hepinizin fedakarlıklarını en iyi şekilde biliyoruz. Sizlerin bizlere miras bıraktığı vefa duygularıyla sizleri ziyaret edip hasbihal etmeye özen gösteriyoruz. Tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 1208 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim