• İstanbul22 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL’DAN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ
11 Mart 2019 Pazartesi 08:40

BAŞKAN TUTAL’DAN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 2014-2019 dönemi son meclis toplantısında hizmetlerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

 

2014-2019 döneminin son meclis toplantısında meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan Tutal, şu ana kadar alınan tüm kararların istişare edilerek birik ve beraberlik içerisinde alındığını ifade ederek, şeffaf ve verimli çalışmalar ürettiklerini ifade etti. Alınan kararların ve yapılan hizmetlerin tamamının Seydişehir’in menfaati için olduğunu söyleyen Tutal, dönemin son meclis toplantısında meclis üyelerine hizmetleri için teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

 

Başkan Tutal, “5 yıldır aldığımız kararları oy çokluğuyla değil oy birliği ile alarak ilçemize hizmet üreten, kavgadan, dedikodudan, gürültüden uzak, ilçemiz menfaatleri için uyumlu ve iyi niyetli bir şekilde çalışan belediye meclis üyelerimize şahsım, belediyemiz ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Ortada bir başarı varsa bu bir ekip başarısıdır. Meclis üyelerimiz ile tanışmaktan ve çalışmaktan onur duyuyorum” dedi. Ve plaket takdimi arkası toplu fotoğraf çekildi.

Bu haber toplam 871 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim