• İstanbul14 °C
  • Ankara16 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'DAN PERSONELE TEŞEKKÜR
18 Ağustos 2018 Cumartesi 10:13

BAŞKAN TUTAL'DAN PERSONELE TEŞEKKÜR

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 10 -15 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Kalkınma Şöleninde görev alan Belediye Personeliyle biraraya gelerek teşekkür etti.

 

Seydişehir Belediyesi Makine Parkı Amirliğinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis Üyeleri ve şölende görev alan personel katıldı.

 

10- 15 Ağustos tarihleri arasında Kuğuluda düzenlenen şölende büyük bir özveri göstererek vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için canla başla çalışan personele teşekkür eden Başkan Tutal; beraberce ciddi çalışmalar yaptık.Ekip halinde çalışma başarılı olur.Bir kişi ne kadar gayret ederse etsin, vagonlar arkadan gelmezse lokomotif ne kadar gürültü çıkarırsa çıkarsın bir sonuç alınmaz.Beraber uyumlu çalışılması gerekir. Biz geldiğimiz zamanda itibaren bazı değişikliklerle takım ve ekip halinde çalışıyoruz. Böyle olunca da güzel şeyler yaşıyoruz" dedi.

 

Bir ekip , bir takım oluşturduk diyen Başkan Tutal; beraberce 4,5 yıldır çalışıyoruz. Önümüzdeki zaman dilimi içerisinde Kuğulu Vadisi Projesi tamamlandığında bu projenin Seydişehir'e ne kadar ekonomik döngüsü olduğu fark edecekler ve güzel çalışmalar olduğunu görecekler.. Termal'de oteller yapılınca , birçok arkadaşımız burada çalışmaya başlayınca ekonomik katkıyı fark edecekler ve bizler şunu diyebileceğiz. Bu bizim dönemimizde olmuştu. Biz başlatmıştık. Gerçekten bizlerle, siz ilkleri başlattık ve beraber yaptık. Hiç bir zaman ben kendimi öne çıkaramam beraber yaptık biz bunları. Sosyal çalışmalarımızın da bir çoğunu beraber yürüttük. Bizler bir bütünüz. Düzenlediğimiz yağlı güreşlerimizde, kalkınma şölenlerimizde hepiniz fedakarlık yaptınız, Seydişehirli hemşehrilerimizin memnun olduğu programlar ortaya çıkardık.

On binlerce insan bir bölgeden başka bir bölgeye taşımayla, park yerlerinin hazırlanmasıyla, misafir edilmesiyle çalışmalar yapılıyor. Elhamdülillah hiç kimsenin burnu kanmadan bu organizasyonlarımız gerçekleştiriliyor. Bu başarı hepimizin başarısı.Bu güne kadar ki gayretleriniz ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Birlikte çalışıyor, birlikte emek veriyoruz. İnşaallah önümüzdeki zaman dilimi içerisinde daha fazla gayret edeceğiz, daha fazla çalışacağız. Memleketimize daha fazla üretim ve katkımız olacak ve hem memleketimizi kalkındıracağız , hem de kendimiz kalkınacağız. Gemi battığı zaman geminin kaptanı , mürettebatı ve yolcusu da batar. Bizim başka bir ülkemiz yok. Seydişehir Belediyesi gemisinin ve Türkiye Cumhuriyeti gemisinin güçlenerek hızlı bir şekilde yoluna devam etmesi gerekiyor.Dostumuz dediğimiz herkes düşmanımız. Biz kendi bileğimize güvenip çalışacağız.Rızkımızı temin ettiğimiz her iş helaldir" dedi.

 

Başkan Tutal, teşekkür konuşmasının ardından personele tatlı ve dondurma ikram etti.

Bu haber toplam 798 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim