• İstanbul13 °C
  • Ankara12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
05 Eylül 2020 Cumartesi 09:57

BAŞKAN TUTAL’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Devlet Hastanesinde Hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz, Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz ve Hastane Müdürü Abdullah Ağılcı’yı ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hastanede tedavi gören hastalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Tutal, daha sonra sağlık çalışanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Sağlık çalışanlarının küresel salgın döneminde büyük fedakarlık örneği gösterdiğini, salgının etkilerini en aza indirmek için özveriyle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Tutal, sağlık çalışanlarının her türlü takdire şayan olduğunu söyledi.

Seydişehir’de tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte salgın döneminde koordineli bir şekilde çalışarak süreci yönettiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tutal, “pandemi döneminde ilçemizde ilk vakanın görüldüğü andan itibaren tüm kurumlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Bir yandan hemşehrilerimizin sağlığı için denetimlerimizi artırırken diğer taraftan tedbir kurallarına uymalarını sağlıyoruz. Ekiplerimiz ile Seydişehir’imizin her köşesini dezenfekte etmeye devam ediyoruz.

Özellikle vaka nedeniyle karantinada bulanan hemşehrilerimizin evlerini ve binalarını, karantina döneminde dezenfekte ediyor, evsel atıklarını aldırtarak ayrı olarak depoluyoruz. Bizler salgının etkilerini en aza indirmek için çalışırken sağlık çalışanlarımız da özverili ve fedakarca çalışarak vaka görülen hemşehrilerimizin tekrardan sağlığına kavuşması için mücadele ediyor. Sağlık çalışanlarımızın bu mücadelesi her türlü takdire şayandır. Bugün sağlık çalışanlarımıza moral ve motivasyon sağlamak için bir araya geldik. Onlarla birlikte olmaktan, onların bu çalışmasına şahit olmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu süreci hep birlikte atlatarak sağlıklı ve daha huzurlu günlere hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum.

Bu vesileyle başta Sağlık Bakanımız Hemşehrimiz Sayın Fahrettin Koca olmak üzere, Devlet Hastanesi Başhekimimiz Op. Dr. Seyit Ali Deniz’e, Başhekim Yardımcısı Yunus Açıkgöz’e, Hastane Müdürümüz Abdullah Ağılcı’ya, hastanede görev yapan doktorlarımız, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımıza Seydişehirli hemşehrilerim adına yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

saglik-calisanlarini-2.jpg

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim