• İstanbul22 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'DAN ŞÖLENE KATILAN ESNAFLARA BOL KAZANÇLAR ZİYARETİ
18 Ağustos 2018 Cumartesi 09:22

BAŞKAN TUTAL'DAN ŞÖLENE KATILAN ESNAFLARA BOL KAZANÇLAR ZİYARETİ

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kalkınma Şöleni kapsamında stant açan esnafları tek tek ziyaret ederek esnafın halini hatırını sordu, hayırlı işler diledi, bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

 

Konya AK Parti Milletvekili Halil Etyemez'in de bulunduğu Başkan ziyarette Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer , Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Küçük ve Meclis Üyeleri de katıldı.

 

10- 15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Kalkınma Şöleninde farklı yerlerden gelen esnafların açmış olduğu stantlar şölen alanına gelen vatandaşların ilgi odağı oluyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın kendilerine yapmış olduğu ziyaretten memnun kalan esnaf; Başkanımız sağ olsun bizleri sürekli ziyaret ediyor, taleplerimizi dinliyor. Sayın Başkanımıza esnafımıza olan yakın ilgi ve alakalarından ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz." dediler.

 

Kalkınma Şölenine katılarak evlerine ekmek parası götürmek derdinde olan esnafları ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tutal; gerek ilçemizden gerek il dışından gelerek şölenimize katılan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz şölenimiz esnaflarımızın katılımı ile panayır coşkusunda geçiyor" dedi.

Bu haber toplam 920 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim