• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'DAN TEŞEKKÜR
18 Ağustos 2018 Cumartesi 09:35

BAŞKAN TUTAL'DAN TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu yıl İkincisi düzenlenen Kalkınma Şölenin sona ermesinin ardından başta Kaymakam olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Muhtarlara, Güvenlik güçlerine, Sponsorlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Seydişehir'in tanıtımının yanında ilçe ekonomisine katkı sağlayan şölenin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Tutal; düşünceleri ve fikirleri ne olursa olsun her kesimden vatandaşlarımız alanda idi. Seydişehirlinin veya dışarıdan gelen misafirlerimizin bir araya gelmeleri kaynaşmaları önemli bir etkendi. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı yoğun katılımlı bir programımız oldu. Ben herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kuğulu Şölen alanının her gün onbinlerce vatandaşı ağırladığını kaydeden Başkan Tutal; Seydişehir'in yanı sıra 6 gün boyunca çevre il ve ilçelerden gelen misafirlerimizi ağırladık. Elhamdülillah hiç bir sıkıntı yaşamadan şölenimizi tamamladık. birçok il ve ilçemizde yapılamayan şölenimiz sona erdi.Şölenimizde bize destek veren, aramızda olan İl Başkanımıza, Bakan Yardımcımıza, Konya Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimize, Kaymakamımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza, STK Başkanlarımıza, Meclis Üyelerimize , muhtarlarımıza, sponsorlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.

Bu haber toplam 774 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim