• İstanbul16 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAŞKAN TUTAL'DAN TEŞEKKÜR
01 Eylül 2018 Cumartesi 10:20

BAŞKAN TUTAL'DAN TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bu yıl İkincisi düzenlenen Kalkınma Şölenin sona ermesinin ardından başta Kaymakam olmak üzere, AK Parti İl Başkanımıza, Milletvekillerimize , Belediye Başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Muhtarlara, Meclis Üyeleri , AK Parti İlçe Teşkilatına, Güvenlik güçlerine, Sponsorlara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

İlçe ekonomisine katkı sağlayan şölenin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Tutal, kamu ihale kanununa göre ihale yapılan şölende Seydişehir Belediyesi kasasından harcama yapılmadığını kaydetti.

Şölen alanında bulunan esnaf stantlarının ihaleyle yüklenici firmaya verildiğini kaydeden Başkan Tutal; bu yıl ikincisini düzenlediğimiz şölenimizi ihale usulü ile gerçekleştirdik. İhaleyi alan firmamıza stantlarımızı sanatçıları getirmeleri karşılığında kiraladık. Belediye kasamızdan bir kuruş harcamamız olmadı. Belediye kasamıza 75 Bin lira gibi bir kazanç da sağlamış olduk.Eksikliklerimiz mutlaka olmuştur. Ama personelimiz elinden geleni yapmaya çalıştı. Bundan sonraki programlarımız her defasında daha güzel bir şekilde beraberce nasıl devam ettiririz bunun amacındayız. Yoğun bir program oldu. Leblebi günlerimiz çilek ve karpuz tanıtımları yapıldı yarışmalar düzenlendi. Yoğun bir program yaptık" dedi.

Kalkınma Şöleninin milletin parasıyla millete hizmet etmek doğrultusunda gerçekleştiğini bu nedenle Belediyeden bir kuruş para çıkmadığını kaydeden Başkan Tutal," sponsorluklar ve reklamlar değerlendirildiği zaman, Seydişehir Belediyesinin yaptığı şölenden artımız var. Eksimiz yok. Seydişehir Belediyesi'nin bütçesinden veya kesesinden çıkan bir kuruş yok. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana, kamu kaynaklarını daima vatandaşa hizmet noktasında değerlendirdik ve sürekli yatırıma yönlendirdik. Milletin parasıyla millete sosyal faaliyet, sosyal belediyecilik yapmış olduk. Düşünceleri ve fikirleri ne olursa olsun her kesimden vatandaşlarımız alanda idi. Seydişehirlinin veya dışarıdan gelen misafirlerimizin bir araya gelmeleri kaynaşmaları önemli bir etkendi. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı yoğun katılımlı bir programımız oldu. Ben şölenimize katılan, esnaflarımıza , kurumsal firmalara destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 748 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim